VAATA OTSE | Kuidas läheb Kulbinil ja Neverovil ühisstardist sõidus? | Laskesuusatamine

2282250h6655t24

Tervitused kõigile spordisõpradele! Täna on meil suurepärane võimalus jälgida kahte Eesti parimat laskesuusatajat, Roland Kulbin ja Rene Zahkna, kui nad võtavad osa ühisstardist sõidust. Kumbki sportlane on tuntud oma kiiruse ja täpsuse poolest ning nende võistlused pakuvad alati põnevust ja adrenaliini. Kas Kulbin suudab tõusta esikohale või suudab Neverov talle vastu saada? Vaatame ja elame kaasa sellele põnevale võistlusele! Eesti laskesuusatamine on tõeliselt põnev ja meil on võimalus olla tunnistajaks suurepärasele spordipeole.

Laskesuusatamise noorte ja juunioride maailmameistrivõistlustel Otepääl on neljapäeval kavas ühisstardist sõidud. Otseülekanne noormeeste ühisstardist algab ETV2-s ja ERR-i spordiportaalis kell 9.50. Kommenteerivad Alvar Tiisler ja Martin Remmelg, stuudiot juhib Johannes Vedru.

Eestlasi pääses n-ö suurde, 60 osalejaga 12 km ühisstardist sõidust neli: Yaroslav Neverov (nr 8), Jakob Kulbin (15), Armin Aun (53) ja Daniel Varikov (57).

Eesti suurim medalilootus, 18-aastane Kulbin pidi koduse MM-i esimesed distantsid kerge haiguse tõttu vahele jätma, aga naasis teisipäeval võistlustulle, saades sprindis viienda koha. 19-aastane Neverov on Otepääl näidanud suurepärast suusakiirust, tavadistantsil sai ta viiest möödalasust hoolimata üheksanda koha ja sprindis oli ta seitsmes.

Kulbinil ja Neverovil oli ühisstardist sõidus väga pingeline võistlus, kus mõlemad sportlased näitasid head vormi ja kiirust. Kuigi tulemused võivad olla erinevad, oli oluline näha nende tahtejõudu ja pühendumust võistlusele. Laskesuusatamine on ala, kus iga detail võib otsustavaks saada ning Kulbin ja Neverov tegid kindlasti kõik endast oleneva, et pakkuda vaatajatele ja fännidele nauditavat ja pingelist võistlust. Järgmised võistlused pakuvad kindlasti palju põnevust ja adrenaliini!

Loe rohkem:  TÄNA OTSE | Kuidas läheb Eesti meestel hooaja viimases sprindisõidus? | Laskesuusatamine

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga