Otse kell 15: riigikogu arupärimistele vastavad Laanet ja Madis Kallas | Eesti

1614145h0f47t24

“Tere tulemast Estonia! Täna kell 15 vastavad riigikogu arupärimistele kaks kõrgelt hinnatud poliitikut – Laanet ja Madis Kallas. Nende vastused ja seisukohad mõjutavad oluliselt meie riigi tulevikku ja arengut. Olgu teie huvi poliitika vastu suur või väike, see on kindlasti sündmus, mida ei tasu mööda lasta. Jälgige hoolikalt nende vastuseid ja argumente ning olge kursis Eesti poliitikamaastikul toimuvaga.”

Riigikogu liikmete arupärimistele vastavad esmaspäeval regionaalminister Madis Kallas ja justiitsminister Kalle Laanet. Kell 15 algavat riigikogu istungit näeb otsepildis ERR-i portaalis.

Madis Kallas vastab lemmikloomaregistri kohta. Laanet vastab riigikogu liikmete arupärimistele toimingupiiranguga seonduvate probleemide, kassatsiooniõiguse piirangute (kaitsja nõuded), vaenu õhutamise kriminaliseerimise eelnõu ning prokuratuuri ja kaitsepolitseiameti tegevuse põhjendatuse kohta.

Riigikogu liikmete kõnesoovide korral toimub vaba mikrofon.

Kokkuvõttes, täna, otse kell 15, vastasid riigikogu arupärimistele riigikogu liikmed Laanet ja Madis Kallas. Arutelu oli oluline ja informatiivne, käsitledes mitmeid olulisi teemasid Eesti jaoks. Ühiskonna kaasamine ja probleemide lahendamine olid kesksel kohal ning kõigi huvide esindamine oli oluline. Arupärimiste tulemusena loodame, et riigikogu suudab leida tõhusad ja kestvad lahendused, mis aitavad kaasa meie riigi arengule ja heaolule.

Loe rohkem:  Paljud ühistud ei täida biojäätmete sorteerimise kohustust | Eesti

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga