Norbert Hurt: hea, et meeskond mängis küpsemalt | Premium liiga

2290494h923dt24

Norbert Hurt has once again proven himself as a valuable player in the Premium Liiga, showcasing maturity and skill on the field. His leadership and performance have been crucial in guiding his team to success. With every game, Norbert continues to impress with his tactical awareness and determination. Fans in Estonia are fortunate to witness such a talented and driven player grace the football field. Norbert Hurt’s impact on the game is undeniable, and his presence in the league elevates the level of competition for both his team and opponents alike.

Tiitlikaitsja Tallinna FC Flora alistas jalgpalli Premium liiga hooaja avamängus uustulnuk Nõmme Unitedi 2:0.

Pikalt vigastuspausilt naasnud Markus Soomets viis Flora 25. minutil juhtima ja avapoolaja üleminutitel suurendas Mark Anders Lepik edu.

“Tänane mäng oli… mitte taasavastamine, aga mulle oli tõesti väga hea olla,” lausus Soomets ERR-ile. “Kui kõndisin läbi tunneli ja see Premium liiga hümn käis. See on kodune ja õige.”

“Mul on väga hea meel, et tulin sellise energia ja väravaga, mida ma tihtipeale teadupärast ei löö. Tundsin end õiges kohas ja mul on hea meel, et meeskond 2:0 võitis.”

Flora peatreener Norbert Hurda sõnul oli mängu algus rabe. “Võib-olla liialt kiirustades mängisime palli ette. Need käigud olid olemas küll. Keskelt ei pakutud piisavalt toetust,” sõnas ta.

“Aga teine poolaeg saime mängu rohkem oma kontrolli alla. Kaitses oli näha, et ei hakanud liigseid riske võtma, ei olnud vaja nii palju pressida.”

Superkarikamängus Narva Transiga oli tal meeskonnale etteheiteid. “Need asjad käisime küll läbi. Sellist lohakust ei tohi olla nagu Narva mängu poolaja alguses ja lõpus. Kui ka on kastis lahtised pallid, siis tuleb hoida pea külm ja mitte kiirustada. Hea, et meeskond mängis küpsemalt,” jäi Hurt rahule.

Loe rohkem:  VAATA OTSE | Premium liigas toimub esmakordselt Nõmme derbi | Premium liiga

Esimest hooaega kõrgliigas mängiva Nõmme Unitedi peatreeneri Jani Sarajärvi sõnul oli neil tugeva vastase üle hea meel. “Väga hea, et alustasime tugeva vastasega. Nüüd tunneme tipptaset,” lausus soomlane.

“Panime üsna hästi vastu, aga mingitel hetkedel langes meie mängutase ja see tekitas probleeme. Üldiselt olen poiste üle uhke, sest võitlesime ja oleme siin liigas võistlemas, mitte üksnes osalemas.”

Kuigi Norbert Hurt on väljapaistev mängija, kes suutis oma oskustega meeskonna edu kindlustada, tuleb tunnustada kogu meeskonna täisküpsust ja distsipliini Premium liigas mängides. Nende koostöö, visadus ja professionaalsus olid võtmetegurid, mis aitasid neil saavutada edu ja võtta olulisi võite. Norbert Hurt on kindlasti kogenud ja võimekas mängija, kuid ta ei saavutaks seda ilma meeskonna tugeva toetuse ja koostööta. See näitab, et jalgpall on meeskonnatöö ja ainult üheskoos saavutatakse suured asjad.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga