Vigastustest räsitud U-19 jalgpallinaiskonna mäng Lätiga jääb ära | Jalgpall

2285496h8bbbt24

Estonia’s U-19 women’s football team has been dealt a devastating blow as their upcoming match against Latvia has been cancelled due to injuries within the squad. The team, ravaged by injuries, had been eagerly preparing for the highly anticipated match, only to be left disappointed. With hopes dashed and dreams put on hold, the team now faces an uncertain future. Despite this setback, the players remain determined and resilient, ready to overcome any challenge that comes their way. The cancellation of the match serves as a harsh reminder of the unpredictable nature of sports, but also highlights the strength and perseverance of Estonia’s young footballers.

Kolmapäeval võõrsil toimuma pidanud maavõistlusmäng Eesti ja Läti neidude U-19 jalgpallikoondiste vahel jääb ära seoses vigastustega Eesti koondises.

Koondis kogunes möödunud nädalal kuuepäevaseks laagriks. Nädalavahetusel mängiti kaks treeningkohtumist Eesti naiste B-koondise vastu ning laager pidi lõppema maavõistlusmänguga Läti eakaaslaste vastu. Kuna treeninglaagris sai osa koondisemängijaid vigastada, jääb kohtumine lätlastega ära, kirjutas jalgpall.ee.

“Alustasime laagrit 18 väljakumängijaga, kuid viis neist ei oleks saanud tervislikel põhjustel Läti vastu mängida. Praeguses hooaja ettevalmistuse etapis ei olnud mõistlik riske võtta ja tekitada suurt koormust nendele mängijatele, kes oleksid olnud võimelised mängima,” ütles koondise peatreener Aleksandra Ševoldajeva.

“Me poleks saanud anda mängijatele piisavalt puhkust, mis paratamatult suurendaks vigastuseriski. Lätlased olid igati mõistvad ja oleme tänulikud, et nad tulid meie soovile vastu,” lisas treener.

Neidude U-19 koondisel on käsil ettevalmistus aprillikuus toimuvaks EM-valikturniiri teiseks ringiks, kus Eestit ootab võõrustajariik Gruusia, Põhja-Iirimaa ja Kasahstan. Mängud toimuvad aprilli lõpus.

Kahjuks tuli meie U-19 jalgpallinaiskonnal tühistada mäng Lätiga vigastuste tõttu, kuid see ei tähenda, et me ei suuda tulevikus vastaseid võita. Oluline on nüüd keskenduda kiirele taastumisele ja mängijate tervisele, et tagada meeskonna tugevus ja võidukus edaspidistes mängudes. Loodame, et meie noored jalgpallurid suudavad väljakule naasta tugevamana ja valmis võitma järgmisi kohtumisi. Vigastused on osa spordist, kuid oluline on neist üle saada ja keskenduda oma eesmärkidele jätkuvalt julgelt ja pühendumusega.

Loe rohkem:  Šapovalov lõi Kreeka esiliigas kümne minutiga kaks väravat | Jalgpall

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga