Tuuli Tomingas kordas jälitussõidus karjääri parimat tulemust | Laskesuusatamine

2288028h6f71t24

Estonia’s Tuuli Tomingas has once again proven herself as a force to be reckoned with in the world of biathlon. In a recent pursuit race, she achieved her best career result yet, showcasing her exceptional skills and determination on the shooting range and ski tracks. Tomingas’s relentless pursuit of excellence and her incredible performance in this event have solidified her status as a rising star in the sport of biathlon. Join us as we celebrate and applaud her incredible achievement in the world of laskesuusatamine.

Laskesuusataja Tuuli Tomingas saavutas USA-s Soldier Hollow’s toimuval MK-etapil naiste 10 km jälitussõidus kuuenda koha. Võitjaks tuli prantslanna Lou Jeanmonnot.

Kümnendana rajale startinud Tomingas läbis kaks esimest lasketiiru nulliga ja oli poolel maal seitsmendal kohal. Nii kolmandas kui ka neljandas tiirus jäi Tomingasel üks märk üles, ent suusarajal näitas ta suurepärast minekut, saavutades lõpuks kuuenda koha (2; +1.24,7). Tomingas kordas sellega karjääri parimat lõppkohta.

Regina Ermits andis võrreldes sprindiga neli kohta ära ning lõpetas kolme eksimusega 19. positsioonil (+2.46,3). Johanna Talihärm finišisse ei jõudnud, sest sai liidritelt ringiga sisse.

Võidu noppis ühel trahviringil käinud prantslanna Lou Jeanmonnot, kes edestas põnevas lõpuspurdis itaallannat Lisa Vittozzit (1) vaid 0,4 sekundiga. Kolmanda koha pälvis prantslanna Julia Simon (2; +1.01,0).

Esikolmikule järgnesid norralanna Karolina Knotten (2; +1.09,1), šveitslanna Lena Häcki-Gross (2; +1.14,9) ja Tomingas. MK-sarja üldliider norralanna Ingrid Landmark Tandrevold käis kuuel trahviringil, lõpetades 11. kohal (+1.52,5).

Tandrevold juhib MK-sarja üldarvestust 964 punktiga. Teine on Vittozzi (891 p) ja kolmas prantslanna Justine Braisaz-Bouchet (881 p). Tomingas on 295 punktiga 21. ja Ermits 65 silmaga 51. positsioonil.

Loe rohkem:  Eesti laskesuusalootus võitis juunioride EM-il medali | Laskesuusatamine

Enne võistlust:

Nii Tuuli Tomingas, Regina Ermits kui Johanna Talihärm pääsesid reede hilisõhtul toimunud sprindisõidus 60 parema sekka. Tomingas saab lähte kümnendana, liidrist minut ja 23 sekundit hiljem, Ermits alustab 15. kohalt, Tomingast 18 sekundit hiljem. Johanna Talihärm kannab stardinumbrit 50 ning stardib liidrist kolm minutit ja neli sekundit hiljem.

Esikohalt asub rajale prantslanna Justine Braisaz-Bouchet ning talle järgnevad norralanna Ingrid Landmark Tandrevold (+0.13) ja prantslanna Lou Jeanmonnot (+0.19). Minutist väiksema vahega pääsevad rajale itaallanna Lisa Vittozzi (+0.29) ning norralanna Karoline Offigstad Knotten (+0.48).

MK-sarja üldliider on Tandrevold, kes on kogunud 934 punkti. Braisaz-Bouchet on 845 punktiga teine, kolmandal kohal on 816 punkti kogunud Vittozzi. Tuuli Tomingas on üldarvestuses 21. (255 punkti), Ermits on 62. (43), Susan Külm 66. (34) ning Talihärm 89. (4).

Soldier Hollow etapp on MK-sarja hooaja eelviimane, järgmisel nädalavahetusel võisteldakse veel Kanadas Canmore’is.

Tuuli Tomingas jälitussõidu karjääri parim tulemus on fantastiline saavutus, mis näitab tema pühendumust ja oskusi laskesuusatamise valdkonnas. Ta on näidanud end tõeliseks professionaaliks ning inspireerib teisi jätkama pingutamist ja unistuste poole püüdlemist. Tomingase edule on kindlasti kaasa aidanud tema sihikindlus ja visa treening. Loodame näha teda ka tulevikus saavutamas veel suuremaid võite ning jõudmas üha kõrgemale rahvusvahelises laskesuusatamise arenas. Oleme uhked tema saavutuste üle ning soovime talle edu edaspidiseks!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga