Pärnu sai kodusaalis valusa kaotuse, Keila jäi alla tabeli viimasele | Korvpall

2087888hbf4dt24

In a shocking turn of events, Pärnu suffered a painful loss at home against the bottom-ranked team Keila. The underdog team delivered a spectacular performance, outplaying the favorites in a stunning upset. The defeat has left Pärnu reeling, while Keila’s victory has solidified their position at the bottom of the table. The outcome has sent shockwaves through the basketball community in Estonia, proving that anything can happen on the court. Fans are left questioning what went wrong for Pärnu and what this unexpected defeat means for the rest of the season.

Eesti-Läti korvpalliliigas kaotas Pärnu Sadam tabeliseisu silmas pidades tähtsas kohtumises BK Ogrele 73:82, Tallinna Kalev üllatas kodusaalis Liepajat ning Keila pidi tunnistama liiga punase laterna paremust.

Pärnu kaotas enam kui 800 koduse pealtvaataja ees Ogrele teise veerandaja viie ja kolmanda seitsme punktiga. Poolteist minutit pärast viimase perioodi algust suurendas külalismeeskond oma edu 13 punktile ja kuigi Pärnu suutis veel kahel korral kaotusseisu kahandada kuuele silmale, teenis Ogre ikkagi 82:73 võidu.

Menno Dijkstra viskas Pärnu kasuks 15 punkti, Siim-Markus Post lisas 14 punkti ja seitse resultatiivset söötu. Terviserikke tõttu karjääri pausile panema pidanud Isaiah Harti asendama toodud Brandon Alston sai oma debüüdil kirja 13 punkti. Eesti klubi kaotas lauavõitluse 31:46, sealjuures võttis Ogre 16 ründelauda, mis viisid ka 16 punktini.

Ogre jätkab tabelis 16 võidu ja 12 kaotusega seitsmendal kohal, Pärnu on nende järel 14 võidu ja 14 kaotusega kaheksas. Ühe mängu vähem pidanud TalTechil on 13 võitu ja 14 kaotust, kaks mängu vähem pidanud Raplal 11 võitu ja 15 kaotust.

Üllatustulemuse pakkus hooaja neljanda võidu teeninud Tallinna Kalev, kes alistas Liepaja (10-17) tugeva teise veerandaja toel 85:77. Bailey Hardy panustas võitu 21 punkti ja seitsme lauapalliga, Daquan Lilly lisas 15 punkti ja kaheksa lauapalli. Sealjuures tabas Kalev laupäeval kaugviskeid 59-protsendiliselt (13/22).

Loe rohkem:  Vahetustehingu teinud Knicks ja Raptors teenisid uute mängijate toel võidu | Korvpall

Karlis Zunda kuus järjestikust punkti tõid Keila (9-18) võõrsilmängus Läti Ülikooli (4-23) vastu 3.40 enne lõpusireeni 66:66 viigini, aga Eesti klubi suutis järgmise kolme minutiga visata vaid kaks punkti ning sai lõpuks 74:79 kaotuse. Zunda arvele jäi 23 punkti ja üheksa lauapalli, Keila kaotas lauavõitluse 34:46.

Kuigi Pärnu võttis kodusaalis valusa kaotuse ja Keila pidi alla vanduma tabeli viimasele meeskonnale, näitab see vaid seda, et sport on ettearvamatu ja mängud võivad minna igas suunas. Oluline on meeles pidada, et kaotused on osa spordist ning oluline on õppida nendest kogemustest ja jätkata pingutamist ja edasi arenemist. Nii Pärnu kui Keila võivad tulla veel tugevamalt tagasi järgmistes mängudes ning näidata oma tõelist potentsiaali. Selles mõttes on kaotused osa spordi ilust ja väljakutsest.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga