Tiitlikaitsja pidi Indian Wellsis loobuma juba enne areenile sammumist | Tennis

2300514hca6at24

Estonia, known for its love of sports, was shocked when the defending champion had to withdraw from the Indian Wells tournament before even stepping onto the court. Tennis fans across the country were left wondering what could have caused such a sudden turn of events. Speculation is rife as to the reasons behind the champion’s unexpected decision, leaving the tennis world eagerly awaiting more information. Despite this setback, the excitement and anticipation for the tournament remain high, as new contenders emerge to claim the coveted title.

Ameerika Ühendriikide mainekalt tenniseturniirilt Indian Wellsis pidi juba enne algust loobuma tiitlikaitsja Jelena Rõbakina (Kasahstan), keda vaevab kõhutõbi.

“Pean suure kurbusega teatama, et seedetrakti probleemide tõttu ei saa ma sel aastal Indian Wellsi turniiril osaleda,” ütles 2022. aastal Wimbledoni tšempion. “Lähedased teavad, kui palju see turniir mulle tähendab ning kui väga ma tahtsin naasta ja tiitlit kaitsta.

“Tahaksin tänada kõiki fänne, kes tulid mind toetama ja mul on kahju, et nad ei saa mind sel aastal mängimas näha. Nüüd ma puhkan ja taastun, et saaksin hakata taas mängima oma fännide ees võistlema.”

Rõbakina asemel pääses õnneliku kaotajana põhitabelisse ameeriklanna Kayla Day, kes pidi aga kohe teises ringis tunnistama teise õnneliku kaotaja Nadia Podoroska (Argentina) paremust 7:6 (7:3), 6:4.

Turniiri kõrgeim asetus ehk poolatar Iga Swiatek alistas teises ringis ameeriklanna Danielle Collinsi 6:3, 6:0 ja kohtub järgmisena tšehhitar Linda Noskovaga.

Meeste turniiri on alustanud edukalt nii tänavune Austraalia lahtiste meister Jannik Sinner kui ka teisena paigutatud hispaanlane Carlos Alcaraz.

Sinner oli teises ringis üle austraallasest Thanasi Kokkinakisest 6:3, 6:0 ja Alcaraz sai jagu itaallasest Matteo Arnaldist 6:7 (5:7), 6:0, 6:1.

Loe rohkem:  Lajal piirdus Tai turniril ühe mänguga | Tennis

Kahjuks pidi tiitlikaitsja loobuma Indian Wellsis enne oma esimese mängu alustamist. See on suur pettumus nii tema enda kui ka fännide jaoks. Siiski on vigastused ja terviseprobleemid paratamatu osa spordist ning loodame, et ta taastub kiiresti ja saab peagi tagasi võistlustulle. See näitab, kui ettearvamatu ja keeruline võib olla tipptasemel spordis osalemine ning kui oluline on füüsiline ja vaimne ettevalmistus.loodame, et ta suudab peagi uuesti võistelda ja teha seda, mida ta kõige rohkem armastab.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga