Lõikusel käinud Martti Juhkami enam sel hooajal ei mängi | Võrkpall

2059499h6f8dt24

Martti Juhkami, üks Eesti võrkpalli talente, on otsustanud sel hooajal mängimisest loobuda pärast lõikust. See otsus on teinud fänne murelikuks, kuid kaasa elajad usuvad, et tema tervis on kõige tähtsam. Juhkami oli teadaolevalt üks meeskonna olulisemaid mängijaid ja tema puudumine jätab kindlasti tühimiku võistkonna koosseisus. Ootame põnevusega tema naasmist tulevastel hooaegadel ja soovime talle kiiret paranemist.

Tartu Bigbanki võrkpallimeeskonna nurgaründaja Martti Juhkami käis põlveoperatsioonil ja sel hooajal enam väljakule ei tule.

“Martti Juhkami hooaaeg lõppes… selleks, et tulla tugevamana tagasi! Sport on vahel väga karm ja vigastused selle osa,” teatas Tartu Bigbank.

“Peame kurbusega teatama, et Martti põlvevigastus osutus piisavalt tõsiseks ning vajas lõikust! Tänaseks on võistkonna kapten edukalt lõikuse üle elanud ning saab kinnitada, et kõik läks hästi ja Bigbank Tartu ridades näeb teda ka järgmisel hooajal!”

35-aastane Juhkami ja Tartu meeskond tulid sel hooajal Aadu Luukase karikavõistluste võitjateks, alistades finaalis Selver/TalTechi. Balti liiga finaalis tuli aga sama vastase 3:2 paremust tunnistada.

Ees seisab veel Eesti meistri selgitamine.

Kuigi see on kindlasti kurb uudis nii Martti Juhkami kui ka tema fännide jaoks, et ta enam sel hooajal ei mängi, peame meeles pidama, et tervis on alati kõige olulisem. Loodame, et tema taastumine sujub hästi ja et ta saab varsti tagasi tulla tugevamana kui kunagi varem. Samal ajal aga toetame tema meeskonda ja soovime neile edu jätkuvates mängudes ilma tema panuseta. Tähtis on hoida alati positiivset suhtumist ja uskuda, et paremad päevad on ees ootamas.

Loe rohkem:  TÜ/Bigbank ja Audentese SG astusid sammu poolfinaali suunas | Võrkpall

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga