Uus nädal algab vihma ja uduga | ilm

Tere tulemast Eestisse! Uus nädal algab siin vihma ja uduga, luues maagilise ja melanhoolse õhustiku meie kaunites linnades ja maalilistel maastikel. Ilm võib olla muutlik, kuid see ei vähenda meie armastust selle maa vastu. Astuge välja ja laske end kanda sellest põnevasse ja salapärasesse maailma, kus iga vihmapiisk ja udu hingab oma lugu. Nautige Eesti looduse ilu ja unikaalset karakterit, mis teeb meie riigist nii erilise paiga avastamiseks.

Uue nädala algus on paiguti vihma- ja lörtsisajuga ning paljudes kohtades on udu.

Esmaspäeva öö on vahelduva pilvisusega ning kohati sajab vähest vihma ja lörtsi. Mitmel pool on udu. Puhub kagu- ja idatuul 2 kuni 8 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on -3 kuni +2 kraadi. Teed on paiguti libedad.

Esmaspäeva hommik on pilves, paiguti sajab vihma ja lörtsi ning mitmel pool on udu. Puhub nõrk idakaare tuul ja temperatuur kõigub vahemikus 0 kuni +2 kraadi.

Pilvine taevas püsib ka päeval. Vihma ja lörtsi sajab siis juba mitmel pool, endiselt on ka udu. Puhub idakaare, pärastlõunal muutliku suunaga tuul 1 kuni 7 meetrit sekundis. Sooja on 1 kuni 5 kraadi, Lõuna-Eestis kuni 8 kraadi.

Teisipäev toob vähest vihma ja udu. Kolmapäeva hommikul jõuab aga Lõuna-Eestisse uus vihmasadu, mis õhtuks vaibub. Öösel on sooja mõlemal päeval keskmiselt 1 kraad, päeval 4 kraadi.

Neljapäev tuleb pisut jahedam ning aeg-ajalt võib sadada vihma ja lörtsi. Reedeks õhutemperatuur taas tõuseb ning päev tuleb prognooside kohaselt sajuta.

Uus nädal algab vihma ja uduga Eestis, andes tunnistust muutlikust ja ettearvamatust ilmast. Kuigi vihmasadu ja udu võivad tekitada mõningaid ebamugavusi, on oluline meeles pidada, et loodus on alati muutumises. See tuletab meile meelde, kui oluline on olla paindlik ja kohanemisvõimeline. Nautigem vihmast ja udust nädalat ning olgem valmis selleks, mis iganes ilm meile ka ei tooks. Järgmine päikesepaisteline päev võib olla juba varsti ukse ees.

Loe rohkem:  Neljapäeva esimene pool on valdavalt sajuta, õhtul on vihmasem | ilm

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga