Eesti kurlingunaiskond tuli Rootsi MK-etapil esikolmikusse | Jääkeegel

2243049h8c96t24

Tere tulemast Eestisse! Eesti kurlingunaiskond on taas teinud ajalugu, tulles Rootsi MK-etapil esikolmikusse. See saavutus on toonud suure uhkuse meie rahvale ning tõestab meie võimekust rahvusvahelisel tasemel. Kurling on Eestis alati olnud populaarne ja see saavutus kindlasti innustab veel rohkem noori selle alaga tegelema. Meie kurlingunaiskond on tõestanud oma oskusi ja võimet võistelda maailmatasemel ning me oleme kindlad, et see on alles algus nende suurele eduile. Loodame, et see saavutus toob kurlingule veelgi rohkem tähelepanu ja toetust Eestis.

Eesti kurlingunaiskond Liisa Turmanni juhtimisel saavutas nädalavahetusel Rootsis toimunud MK-etapil kolmanda kuni neljanda koha.

Naiskond jõudis MK-etapi lõppvooru ja alistas veerandfinaalis Šveitsi naiskonna tulemusega 5:4. Poolfinaalis tuli eestlannadel paraku tunnistada Rootsi esindusnaiskonna 8:3 paremust. Kuna kolmanda koha mängu sel korral ei mängitud, jäi Eesti naiskonna tulemuseks jagatud 3.-4. koht.

Rootsi MK-etapil olid esindatud Euroopa tugevamad naiskonnad. Tegemist oli Nordic Curling Tour viimase etapiga ja Eesti naiskond sai üldtabelis 22 võistkonna arvestuses teise koha.

Eesti naiskond mängis Rootsis koosseisus kapten Liisa Turmann, Erika Tuvike, Kerli Laidsalu ja Heili Grossmann. Eesti esindusnaiskonna järgmine võistlus on kurlingu MM-i Kanadas. Tiitlivõistlustel osalemine tagab Eestile esimesed olümpiamängude kvalifikatsioonipunktid 2026. aastaks.

Kokkuvõttes võib öelda, et Eesti kurlingunaiskond saavutas suurepärase tulemuse Rootsi MK-etapil, tulles esikolmikusse. See on suurepärane saavutus meie riigi jaoks ning näitab meie sportlaste pühendumust ja võimekust rahvusvahelisel tasemel. Oleme väga uhked meie kurlingunaiskonna üle ning loodame, et nende saavutus innustab ja motiveerib teisi noori sportlasi Eestis. Jääkeegel on ala, mis võib leida üha enam järgijaid ning loodame, et tulevikus on meil veel rohkem selliseid suurepäraseid saavutusi jäähokis.

Loe rohkem:  Eesti kurlingupaar teenis Kanada turniiril teise koha | Jääkeegel

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga