Vigastuspausilt naasnud Salah lõi võidumängus värava | Jalgpall

2263803h852dt24

Tere tulemast, jalgpallisõbrad! Viimases võidumängus nägime midagi erakordset – vigastuspausilt naasnud Mohamed Salah lõi värava, mis andis meie meeskonnale võidu. See oli hetk, mis tõi rõõmu kõigile fännidele üle kogu maailma. Salah on tõestanud end taas üheks jalgpalli suurimaks talentideks ja tema võimekus on tõeliselt imetlusväärne. Meie meeskond on valmis astuma uutele võitudele ja me kõik loodame, et see värav oli alles algus suurepärasele hooajale!

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas peeti laupäeval seitsmemänguline võistluspäev, mille käigus teenis võidu ka tabelitipp Liverpool, kes sai taaskord abi vigastuspausilt naasnud Mo Salah’lt. Tiitlikaitsja Manchester City päästis kodus Chelsea vastu viigipunkti, Arsenal teenis võõrsil suure võidu.

Võõrsil mänginud Liverpool asus Brentfordi vastu juhtima 35. minutil, kui Darwin Nunez väravavahiga üks-ühele pääses ning puurilukust palli üle tõstis. Teisel poolajal toksas Alexis Mac Allister Liverpooli kahega juhtima ning 68. minutil jõudis väravani vigastuspausilt naasnud Mo Salah.

75. minutil lõi Ivan Toney kodumeeskonna eest värava, kuid Cody Gakpo rünnaku realiseeris ning Liverpoolile 4:1 võidu kindlustas.

Suure võidu teenis ka Londoni Arsenal, kes alistas võõrsil Burnley 5:0. Avapoolajal sahistasid võrku Martin Odegaard ning Bukayo Saka, teisel poolajal lõi Saka veel ühe ning jala said valgeks veel Leandro Trossard ja Kai Havertz.

Tiitlikaitsja Manchester City jäi koduväljakul Chelsea vastu 42. minutil kaotusseisu, kui Raheem Sterling Chelsea vasturünnaku realiseeris. Kodumeeskond püsis tagaajaja rollis kuni 83. minutini, mil Rodri palli vastase võrku saatis ning kohtumine lõppes 1:1 viigiga.

Pühapäeval peetakse Premier League’is kaks kohtumist, 25. mänguvoor lõpeb esmaspäeva hilisõhtul.

Teised tulemused:
Fulham – Aston Villa 1:2
Newcastle – Bournemouth 2:2
Nottingham – West Ham 2:0
Tottenham – Wolves 1:2

Loe rohkem:  Soome tippklubi panustab 19-aastasele Andreas Vaherile | Jalgpall

Kokkuvõttes võib öelda, et Mo Salah naasmine vigastuspausilt on olnud meeskonnale suureks tõukeks. Tema värav võidumängus näitab selgelt, et ta on endiselt võimeline mõjutama mängu tulemust. Eesti jalgpallisõbrad on kindlasti rõõmsad nähes sellist talenti väljakul tagasi. On selge, et Salah on oluline osa meeskonna edusammudest ja tema osavus ja kiirus teevad temast ühe Premier League’i parimaid mängijaid. Loodame, et ta suudab püsida vigastustevaba ja jätkata oma suurepärast mängu ka tulevikus.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga