Linnahalli katusel olev liuväli meelitab uisutajaid | Eesti

2237214ha1abt24

Tere tulemast Linnahalli liuväljale! See imekaunis vaade mere ääres asuvale liuväljale meelitab uisutajaid igast ilmakaarest. Katusel asuv liuväli on muutunud populaarseks sihtkohaks nii kohalike kui ka turistide seas, kes naudivad jääl uisutamist ning imelist panoraamvaadet hõljuvast linnast ja sinisest merest. See on ideaalne koht pere- ja sõpradega ajaveetmiseks ning meeldejäävate hetkede loomiseks. Tulge avastage ilu ja võlu Linnahalli katusel olevast liuväljast ning kogege maagiat enda jaoks!

Tallinna linnahallis uisutati viimati veerand sajandit tagasi, aga nüüdseks on sealne jäähall lootusetult amortiseerunud ning ootab lammutamist. Sellegipoolest on uisutajad leidnud jälle tee linnahalli poole.

Tallinna linnahalli katusel on aastaid käidud imelist vaadet nautimas, sel talvel aga avastasid uisutajad, et jäähalli katusele on tekkinud korralik liuväli.

“Märkasin sotsiaalmeedias ühe kinnisvaraekspert Risto soovitust, et linnahall pakub jätkuvalt närvikõdi, jääaeg on tagasi. Ja ise nägin võimalust, et siin on ju ideaalsed tingimused uisutamiseks. Soovitaks inimestel väljaspool kasti teinekord mõelda, elu põnevamaks teha,” rääkis elamussportlane Taivo.

Tema sõnul on lisaks linna opereeritavatele liuväljadele tegelikult Tallinnas mitu võimalust looduslikuks uisutamiseks. Linnahallil käis ta paari päeva eest tritsutamas koos oma lastega.

“Lastele väga meeldis. See ei ole küll võrreldav tehisjääga, aga selline Maardu järve keskmine jää oli. Mõnes kohas natukene krobeline, teises kohas siledam, aga saab ka suure hooga sõita, kui oskad,” kirjeldas Taivo.

Kui ka miinuskraadide tulles peaks ilm klaar olema, siis ilmselt on tegu Talllinna kõige kaunima vaatega tritsuplatsiga.

Kokkuvõttes võib öelda, et Linnahalli katusel asuv liuväli on saanud populaarseks sihtkohaks uisusõprade seas üle kogu Eesti. Selle ainulaadne asukoht ja võimalus nautida ilusat vaadet merele pakub unustamatut kogemust nii kohalikele elanikele kui ka turistidele. Lisaks on see suurepärane võimalus harrastada talisporti ja veeta aega koos pere ja sõpradega. Linnahalli katusel olev liuväli on kindlasti muutunud üheks oluliseks vaatamisväärsuseks Tallinnas ning annab võimaluse nautida talvist lõbu keset linnaelu.

Loe rohkem:  Hansabis toimus küberintsident, pangateenused Eestis toimivad | Eesti

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga