Eesti saalihokikoondis purustas MM-valikturniiril Prantsusmaa | Saalihoki

2236983h4456t24

Tere tulemast! Eesti saalihokikoondis on just purustanud MM-valikturniiril Prantsusmaa ja me ei suuda oodata, millal saame neid tervitada tagasi kodumaal! Saalihoki on meie rahva üks lemmikspordialasid ning saavutused rahvusvahelisel tasandil tekitavad alati suurt elevust ja uhkust. Meie koondis on näidanud maailmale oma talente ja võimeid ning meil on suur usk nende edusse tulevikus. Liitugem kõik koondise toetajatega, et tunnustada nende suurepärast saavutust ning julgustada neid jätkama võidukalt ka tulevikus!

Liepajas algasid kolmapäeval saalihoki MM-valikturniirid, mille parimad pääsevad detsembris Malmös toimuvale MM-finaalturniirile. Eesti meeskonna esimeseks vastaseks oli Prantsusmaa, kellest saadi 19:2 jagu.

Eesti alustas kohtumist hästi ning läks juba avaperioodi lõpuks kolmega juhtima, kuid teisel perioodil tehti asi kindlaks, kui eestlased 20 minutiga lausa üheksa korda väravani jõudsid. Kolmandal perioodil lisasid nad veel seitse väravat, kuid lubasid vastastele kaks, teenides lõpuks kindla 19:2 võidu.

Artur Okruzko oli nelja väravaga resultatiivseim, kolme väravani jõudsid nii Alexander Dahlberg, Ken Pahn kui Egert Unga. Rome Andro Moora ja Rasmus Randoja arvele jäi kaks väravat, tabamuseni jõudsid ka Tanel Kasenurm ja Patrik Markus.

“Meie jaoks suurepärane algus, kurta ei saa. Soliidne algus,” ütles Markus pärast mängu. “Ma arvan, et prantslased suutsid esimesel perioodil veel joosta, aga kui väravaid aina tuli ja tuli, siis nägime, et nad väsisid. Meil on tugev ja oskuslik meeskond, surusime aina edasi.”

Neljapäeval kohtub Eesti meeskond Soomega. Eesmärk on lõpetada rühmas kahe esimese hulgas.

Overall, the Estonian national floorball team’s performance in the World Cup qualifying tournament against France was nothing short of impressive. Their resounding victory not only showcased their skill and determination, but also demonstrated their potential for success in future competitions. The team’s unity and teamwork were evident throughout the tournament, and they can be proud of their achievement. This victory will undoubtedly serve as a source of inspiration and motivation for the team as they continue to strive for excellence in the world of floorball. Congratulations to the Estonian national floorball team on their outstanding performance.

Loe rohkem:  Eesti saalihokikoondis jäi MM-valikturniiril Soomele alla 20 väravaga | Saalihoki

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga