Konontšuk debüteeris Saksamaal võiduga, Kriisa näitas täpset viskekätt | Korvpall

1851020h93b4t24

Tere tulemast Eesti korvpalli põnevasse maailma! Konontšuk debüteeris Saksamaa korvpalliväljakutel võidukalt, tõestades end oma võimekusega. Samal ajal näitas ka Kriisa oma täpset viskekätt, kinnitades oma kohta korvpalli talentide seas. Nende saavutused on toonud elevust ja uhkust Eesti korvpallifännidele ning tõestavad meie riigi tugevat positsiooni rahvusvahelisel spordilaval. Olge valmis jälgima nende silmapaistvate mängijate edasist arengut ja järgmisi võite rahvusvahelisel areenil!

Eesti korvpallikoondislane Artur Konontšuk tegi laupäeval debüüdi Saksamaa meistriliigas, aidates uuel koduklubil Oldenburgil saada 91:85 jagu Ludwigsburgist.

Konontšuk alustas kohtumist varumeestepingilt ning tõi pisut enam kui 16 mänguminutiga viis punkti (kahesed 1/1, kolmesed 1/3) ja viis lauapalli, lisaks kogunes tema arvele kaks pallikaotust. Kolmanda järjestikuse võidu teeninud Oldenburg (9-9) asub liigatabelis 10. positsioonil.

“Mul oli väga lõbus mängida. Meeskond on ülimalt vinge ja atmosfäär on siin midagi erakordset. Muidugi kõige tähtsam on see, et võitsime. Kolmas võit järjest ja nagu treener ütles, me oleme tagasi,” rääkis Konontšuk debüütmängu järel.

Hispaania kõrgliigas käis laupäeval väljakul Kristian Kullamäe, kelle leivaisa Bilbao alistas 86:83 tulemusega Zaragoza. Eestlasest tagamängija viskas 24 minutiga üheksa punkti (kahesed 3/5, kolmesed 1/3), noppis kolm lauda ja jagas kaaslastele neli tulemuslikku söötu. Tabelis on Bilbao (8-12) 12. kohal.

Maik-Kalev Kotsari ja Sander Raieste tööandja Baskonia (11-8) võõrustab pühapäeva õhtul Obradoirot (6-13).

Janari Jõesaare koduklubi Wloclaweki Anwil alistas Poola kõrgliigas Gliwice GTK 96:73. Eestlase panuseks võidumängus oli kolm punkti (kahesed 0/1, kolmesed 1/3), neli lauapalli, neli resultatiivset söötu ja kaks vaheltlõiget. Anwil (17-2) võttis kolmanda võidu järjest ning püsib endiselt liidrikohal.

Ookeani taga oli võistlustules Kerr Kriisa koduülikool West Virginia, kes pidi tunnistama Oklahoma State’i 70:66 paremust. Kriisa loopis oma meeskonna parimana 21 punkti (kahesed 0/1, kolmesed 6/8, vabavisked 3/3), hankis viis lauapalli ja andis ühe korvisöödu.

Loe rohkem:  Kotsar alustas Griezmanni silme all tugevalt, Fenerbahce püstitas rekordi | Korvpall

Kokkuvõttes võib öelda, et Konontšuki debüüt Saksamaal oli edukas ja ta suutis võtta võidu oma uues meeskonnas. Samuti näitas Kriisa end täpse viskekäega, aidates oma meeskonda võidule. Nende mängijate esitus näitab, et Eesti korvpalluritel on potentsiaali rahvusvahelisel tasemel silma paista. Loodame, et nende edusammud jätkuvad ja et Eesti korvpall saab tulevikus veelgi rohkem tähelepanu ja tunnustust.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga