Medvedev lõpetas kehva seeria ja tagas koha nelja seas | Tennis

2227557hf660t24

Tennisefännidel üle kogu Eesti on põhjust rõõmustada, sest Venemaa tennisist Daniil Medvedev on lõpetanud oma kehva seeria ning tagas endale koha nelja parima hulgas. Medvedevi võidukas mäng on toonud elevust ja optimismi nii tema enda fännidele kui ka kogu tennisemaailmale. Tema võidukas esinemine on tõestuseks tema võitmatust vaimust ja pühendumusest spordile. Eestis on kindlasti palju fänne, kes on õnnelikud ja uhked selle saavutuse üle ning ootavad huviga, mis saab edasi.

Tennise Austraalia lahtiste meesüksikmängus alistas Daniil Medvedev (ATP 3.) poolaka Hubert Hurkaczi (ATP 9.) 7:6 (7:4), 2:6, 6:3, 5:7, 6:4 ja pääses kolmandana poolfinaali.

Medvedev läks neljandas setis murdega juhtima ja võinuks asja ka nelja setiga otsustada, aga seisult 4:3 kaotas ta oma pallingugeimi ja 12. geimis korra veel. Viiendas setis sai poolakale saatuslikuks seitsmes geim.

26-aastane Hurkacz avaldas maailma kolmandale rekordile kõva vastupanu, tehes näiteks rohkem äralööke (61:43) ja oli tegelikult kogupunktidega parem (164:156), kuid Medvedev korjas punkte otsustavatel momentidel.

Ühtlasi tähistas see mäng tänavuse turniiri 33. kohtumist, kus läks vaja viit setti. See tähistab Austraalia lahtiste rekordi pikendamist, sest seni oli parim näitaja 31 kohtumist (1998. aastal). Suure slämmi profiajastu rekordit (35) hoiab enda käes 1983. aasta USA lahtiste turniir.

Vastasseisus Hurkacziga lõpetas Medvedev ühtlasi ka kolmemängulise kaotusteseeria. 27-aastane Medvedev pääses Austraalia lahtiste poolfinaali kolmandat korda, kahel eelmisel korral (2021, 2022) jõudis ta ka edasi finaali.

Kokkuvõttes on Medvedevi võit oluline samm tema jaoks, kuna ta on suutnud lõpetada kehva seeria ning tagada koha nelja parima hulgas. See annab talle vajaliku enesekindluse ja motivatsiooni edaspidiseks võistluseks. Medvedevi fännid Eestis on kindlasti rõõmsad tema saavutuse üle ning loodavad, et ta suudab jätkata sama heal tasemel mängimist ka tulevikus. Eesti tennisefännid jälgivad põnevusega, kuidas Medvedev edaspidi turniiril esineb ja loodavad näha teda võidukana ka järgmistel mängudel.

Loe rohkem:  Tiitlikaitsja pidi Indian Wellsis loobuma juba enne areenile sammumist | Tennis

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga