Slovakkia klubis testimisel viibiv Jürgens lõi sõprusmängus võiduvärava | Jalgpall

2149045h965bt24

Tere tulemast kõigile jalgpallisõpradele! Hiljutine sõprusmäng Slovakkia klubiga tõi elevust ja rõõmu kõigile Eesti jalgpallifännidele, kui meie endine koondise kapten Jürgens lõi võiduvärava. Kõikidele, kes pole veel kuulnud, siis Jürgens viibib hetkel testimisel Slovakkia klubis ja on näidanud üles oma tõelist talenti. Tema võiduvärav tõi rõõmu meie fännidele ning tõestas, et ta on endiselt tugev mängija. Loodame, et see on alles algus tema edule ja et tulevikus jätkab ta sama tempokat mängu!

Eesti jalgpallikoondise ja Ujpesti ründaja Oliver Jürgens viibib testimisel Slovakkia kõrgliigaklubis Dunajska Streda DAC ning lõi sõprusmängus võiduvärava.

Dunajska Streda alistas oma aasta esimeses kontrollkohtumises koduväljakul Austria kõrgliigaklubi Hartbergi 1:0. Meeskond kasutas kahel poolajal kahte erinevat koosseisu, vahendab Soccernet.ee.

Jürgens tegi kaasa esimese poolaja ning lõi 42. minutil mängu ainsa ja ühtlasi klubi 2024. aasta esimese värava. Ta mängis tiimikaaslasega seina, võttis jooksu peale antud pikema söödu endale peaga ette ning lõi palli pöördelt tagumisse alanurka.

Dunajska Streda esiliigas mängiva farmklubi ŠTK Šamorini peatreeneriks on detsembri algusest Eesti treener Vladimir Vassiljev.

Kokkuvõttes võib öelda, et Eesti jalgpallur Jürgens näitas end Slovakkia klubis testimise ajal väga hästi, olles võidumängus otsustavaks tegijaks. Tema võiduvärav tõi meeskonnale olulise võidu ning tõestas tema potentsiaali ka rahvusvahelisel tasemel. See on kindlasti suurepärane saavutus mitte ainult temale, vaid ka Eesti jalgpalli mainele tervikuna. Loodame, et Jürgensi testimine Slovakkia klubis on edukas ja ta suudab endale seal ka koha välja võidelda.

Loe rohkem:  Flora naiskond võttis Balti liigas teise järjestikuse võidu | Jalgpall

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga