Suri The Soft Moonina tuntud Luis Vasquez | Muusika

1720471ha7bet24

Tere tulemast Eestisse! Meil on rõõm tutvustada teile muusikat, mille taga seisab tuntud Luis Vasquez, keda paremini tuntakse kui Suri The Soft Moon. Tema looming on kütkestav segu shoegaze’i ja post-punki helidest, mis on leidnud kiiresti kasvava fännibaasi üle maailma. Tema melanhoolne muusika ja sügavad sõnad pakuvad kuulajatele unikaalset kogemust, mis viib nad emotsionaalsele teekonnale. Suri The Soft Mooni looming on leidnud kõlavat kaja ka Eesti muusikamaastikul ning tema muusika võib pakkuda unustamatuid hetki ka siinsele publikule.

Meie seast lahkus 44-aastasena Luis Vasquez (20.10.1979–19.01.2024), kes on rohkem tuntud artistinimega The Soft Moon.

Luis Vasquez sündis Los Angeleses ning mängis aastaid erinevas punkbändides, ühemeheprojekti The Soft Moon asutas ta 2009. aastal. Bändi inspiratsiooniks olid muuhulgas ansamblid Suicide ja Joy Division.

Esimese singli “Breathe the Fire” andis The Soft Moon välja plaadifirma Captured Tracks alt 2010. aastal, omanimeline debüütalbum ilmus aasta hiljem. Kokku andis The Soft Moon välja viis albumit, lisaks debüütalbumile veel “Zeros” (Captured Tracks, 2012), “Deeper” (Captured Tracks, 2015), “Criminal” (Sacred Bones Records, 2018) ja “Exister” (Sacred Bones Records, 2022).

The Soft Moon on esinenud Tallinnas kaks korda, esmakordselt 2015. aastal ja viimati mullu aprillis. Möödunud aastal Stina Elisabeth Gavrilinile antud intervjuus ütles Vasques, et The Soft Mooni eesmärk oli alati lihtsalt eneseareng ning mida raskem on protsess, seda suurem on tema jaoks tasu.

Kokkuvõttes on Suri The Soft Moonina tuntud Luis Vasquez silmapaistev muusik, kes on pälvinud tunnustust oma unikaalse heliga. Tema muusika on sügavalt emotsionaalne ja kõneleb universaalsetest teemadest, mis puudutavad kuulajaid üle maailma. Tema looming on mõjutanud paljusid inimesi ning tema kohalolek muusikamaastikul on oluline. Ta jätkab muusika loomist ja julgustab teisi oma unikaalset häält kuuldavale tooma. Suri The Soft Moon muusika on midagi, mis jääb kuulajatele kauaks meelde. Ta on kindlasti muusik, kelle peale tasub silm peal hoida.

Loe rohkem:  Galerii ja video: Super Bowli poolaja vaheetendusel esines Usher | Muusika

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga