Viimsi suutis Tartu Ülikooli vastu visata vaid 24 punkti | Korvpall

2099054hc030t24

Tere tulemast Viimsisse, kus spordisündmused pakuvad alati põnevat tegevust ja põnevust! Hiljuti suutis Viimsi meeskond teha võimsa saavutuse, kui nad suutsid Tartu Ülikooli vastu visata vaid 24 punkti korvpallimatšis. See saavutus on tõeline tunnistus meeskonna pühendumusest ja oskustest ning on tõeliselt muljetavaldav kogu kohalikule spordikogukonnale. Viimsi meeskonna jõupingutused on kinnitanud nende staatust tõsiste vastastena ja meil on põnev jälgida, mida tulevik toob sellele põnevale meeskonnale.

Eesti-Läti korvpalliliigas sündis neljapäeval kurioosne tulemus, kui Tartu Ülikool alistas Käärikul Viimsi koguni 76:24.

Viimsi viskas avaveerandil vaid kaks punkti, viimati juhtus Eesti meeskondade osalusel see aastal 2013, kui KK Pärnu sai Tallinna Kalevi vastu toimunud kohtumises teisel veerandajal samuti kirja vaid kaks silma.

Järgmised veerandajad ei toonud Viimsile aga leevendust: poolaja võitis Tartu 41:8, nii kolmandal kui neljandal veerandajal viskas Viimsi kaheksa punkti.

Viimsi tabas 58 väljakult võetud viskest kaheksa (13 protsenti; kahepunktivisked 6/38, kaugvisked 2/20, vabavisked 6/9). 12 mehele võrdselt mänguaega jaganud Tartu Ülikooli resultatiivseimad olid 13 punkti visanud Hendrik Eelmäe ja Erki Urvik.

“Mängu eel pigem panime rõhu sellele, mida ise teeme,” rääkis Delfi TV otseülekandes Tartu mängija Robin Kivi. “Kuna meil on pikk mänguseeria veel ees, oli tähtis, et rumalaid vigastusi sisse ei tuleks. Ajasime oma asja. Eesmärki ei pannud, et 50-ga võita, pigem oligi see, et mängu saatus hästi varakult ära otsustada, paljudele mängijatele mänguaega anda.”

Tartu on tabelis 13 võidu ja kuue kaotusega neljas, Viimsile oli neljapäevane kaotus viie võidu kõrval 16.

In conclusion, the low scoring game between Viimsi and Tartu Ülikooli showcased the defensive prowess of both teams. Viimsi’s ability to limit Tartu Ülikooli to just 24 points is a commendable feat and demonstrates their strength on the defensive end. While the offensive output may have been lacking, the game serves as a reminder of the importance of solid defense in basketball. It also highlights the need for both teams to work on their offensive strategies in order to improve their scoring output in future games. Overall, the game was a testament to the competitive nature of Estonian basketball.

Loe rohkem:  Kriisa vigastas West Virginia kaotusega lõppenud mängus õlga | Korvpall

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga