Galerii | Tartlased võitsid väravate- ja kaartiderohkes mängus liidrit | Jalgpall

2213019hbfa7t24

Tartlased saavutasid olulise võidu põnevas väravate- ja kaartiderohkes jalgpallimängus, üllatades liidrit ning näidates oma võimekust ja tahet võidelda. Galeriis on võimalik näha nende võidukat hetke ning tunnetada mängu pinget ja emotsioone läbi kaadrite. See mäng kinnitab taas, et jalgpall on Eestis põnev ja ettearvamatu ning et kohalikud meeskonnad suudavad üllatada ning võidelda suurte vastastega. Tutvu galeriiga ja saa osa selle põnevast võidust!

Eesti saalijalgpallimeistrivõistluste meistriliiga 11. vooru avamängus võitis kolmandaks tõusnud Tartu Vald/Ravens Futsal reede õhtul kodus 8:4 (3:1) liiga liidrit Viimsi FCd, kes võidakse esikohalt tõugata juba laupäeval.

Lähte spordihallis peetud kohtumist läksid esimese poolaja keskpaigaks 2:0 juhtima külalised Viimsist, kuid tartlased võitsid poolaja 3:2 ja kogu mängu 8:4.

Kaks väravat lõid võitjatest Juhan Kondike ja Eduard Desjatski ning kaotajatest nende Ukraina leegionär Vitali Katerynin.

Kokku teeniti üheksa kaarti, neist kaks punast: järgmise mängu peavad vahele jätma Erki Mõttus (Tartu Vald/Ravens Futsal) ja Jüri Dmitrenko (Viimsi FC).

Kuigi reedel kaotanud Viimsi FC säilitas 25 punktiga tabelis esikoha, võib neist laupäeval mööda minna Tallinna FC Bunker Partner (24 punkti), kes mängib võõrsil viiendal kohal oleva Narva United FCga (16).

Tabelis kolmandaks tõusnud Tartu Vald/Ravens Futsali (21) võib tagasi neljandaks lükata Sillamäe FC NPM Silmet (19), kes laupäeval on võõrsil vastamisi Jõhvi FC Phoenixiga (13), kes on viimasel, kuuendal play-off’i viival kohal.

Lisaks on laupäeval vastamisi ka tabeli lõppu kuuluvad Rummu Dünamo (3) ja FC Jõgeva Wolves (0).

Pärast laupäeval toimuvaid 11. vooru viimaseid mänge jääb põhiturniiri lõpuni veel kolm vooru.

Kokkuvõttes võib öelda, et Tartu jalgpallimeeskond teeb Eesti jalgpalli jaoks suurepärast tööd, võites liidri vastu kõrgetasemelise ja kaartiderohke mängu. Nende võit näitab meeskonna tugevat tahet ja oskusi ning kindlasti on see suureks motivatsiooniks edaspidiseks. Samuti teeb meeskond uhkeks kogu Tartu linna ning annab fännidele põhjust rõõmustada. Loodame, et Tartu jalgpalliklubi suudab jätkata sellist head minekut ja püsida Eesti jalgpallimaastikul tipus.

Loe rohkem:  Dortmund piirdus kõrgliiga uustulnuka vastu väravateta viigiga | Jalgpall

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga