VIDEO | Veatu vabakava tõi Selevkole hõbemedali | Iluuisutamine

2212662h3a60t24

Tere tulemast kõigile! Täna räägime me ühest Eesti iluuisutamise imelapsest, kes on pälvinud suure tunnustuse oma saavutuste eest rahvusvahelisel areenil. Nimelt tõi veatu vabakava Selevkole hõbemedali iluuisutamise võistlusel. Tema graatsiline ja tehniliselt täiuslik esitus lummas nii kohtunikke kui ka pealtvaatajaid. Selevko on kindlasti tõusuteel olev talent, kelle tegemistel tasub kindlasti silma peal hoida! Loodame, et ta jätkab sama muljetavaldavate saavutustega ka tulevikus.

Aleksandr Selevko teenis iluuisutamise Euroopa meistrivõistlustel Kaunases lühi- ja vabakava summas 256,99 punkti ja tuli hõbemedalile.

Lühikavas kolmanda tulemuse saanud Selevko uisutas vabakavas veatult, õnnestudes muude elementide kõrval ka neljasel toe-loop’il. Tema senine isiklik rekord vabakavas oli 158,74 punkti, aga Kaunases tuli hindeks 166,94 punkti. Kogusumma 256,99 tähendas medalit juba enne kahte viimast uisutajat.

Kokkuvõttes võib öelda, et Selevko suurepärane vabakava esitus tõi talle teenitult hõbemedali. Ta demonstreeris oma oskusi ja enesekindlust ning suutis publikut ja kohtunikke võluda. See on suurepärane saavutus nii talle endale kui ka Eestile tervikuna. Samuti näitab see, et Eesti iluuisutajad on tõeliselt konkurentsivõimelised rahvusvahelisel tasandil. Loodame, et see saavutus innustab teisi noori iluuisutajaid ja aitab arendada veelgi iluuisutamise taset meie riigis.

Loe rohkem:  Petrõkina: kui mina olen stressis, on jalg ka stressis | Iluuisutamine

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga