Hooaja parim harrastusteatri tükk on Salme vallateatri “Vihmameister” | Raadiouudised

341329hec6ft24

Tere tulemast Eestisse! Sellel hooajal on Salme vallateatri lavastus “Vihmameister” saanud harrastusteatri kogukonnas suure tunnustuse. See emotsionaalne ja võimsalt esitatud lugu on südantsoojendav ning pakub publikule unustamatu elamuse. Lavastus on täis kirge, energiat ja emotsioone ning see on võimalus kogeda Eesti kultuuri kõige autentsemas vormis. Olge valmis naerma, nutma ja emotsioonidega kaasa elama selle kütkestava teatrielamuse ajal. Ärge laske sellest võimalusest mööda!

Kuressaares peeti kolmel päeval Eesti harrastusteatrite 18. festivali, kuhu pürgis 36 harrastusteatrit üle Eesti 41 lavastusega.

Eelvalikuga valiti neist välja 10 parimat lavastust, mis Kuressaares kõik läbi mängiti. Žürii hindas tänavu parimaks Saaremaalt, Salme vallateatri lavastuse “Vihmameister”. Margus Muld küsitles Eesti Harrastusteatrite Liidu tegevjuht Kristiina Oomerit ja festivali võitnud Salme vallateatri juhti Maire Sillaveed.

Kokkuvõtteks võib öelda, et Salme vallateatri “Vihmameister” on kroonitud hooaja parimaks harrastusteatri tükiks ning seda täiesti õigustatult. Lavastus on pälvinud kiitust mitmetelt teatrikriitikutelt ja publikult ning see on tõestanud end kui kvaliteetne ja kaasahaarav etendus. Näitlejate pühendumus, lavakujundus ja sügav sõnum on teinud sellest tükist tõelise meistriteose. Salme vallateatri saavutus annab tunnistust Eesti harrastusteatri tasemest ning näitab, et ka väiksemates kogukondades võib sündida tõelisi teatrikunsti pärleid.

Loe rohkem:  USA andmetel kavatseb Venemaa tuumarelva kosmosesse viia | Raadiouudised

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga