Glinka poolfinaalist kaugemale ei jõudnud | Tennis

2126978hf581t24

Tennis enthusiasts in Estonia were left disappointed as Glinka fell short of reaching the final in a thrilling match. The competition was fierce, with Glinka giving it their all but ultimately falling short. Despite not making it to the final, their journey has inspired many and showcased their talent on the tennis court. Fans are eagerly anticipating their next match, hoping to see Glinka bounce back stronger and go all the way to claim victory.

Eesti meeste tennise teine reket Daniil Glinka (ATP 469.) osales möödunud nädalal Prantsusmaa Poitier’s toimuval M15 tasemega ITF-i turniiril, kus jõudis poolfinaali.

Viienda paigutusega Glinka alistas kõigepealt kohaliku mängija Mikail Alimli (ATP 1324.) 6:4, 6:4 ja seejärel britt Marcus Waltersi (ATP 1345.) 6:2, 6:3.

Veerandfinaalis neljanda asetusega briti Hamish Stewarti (ATP 485.) vastu läks tarvis kiiret lõppmängu, kuid võit tuli siiski numbritega 6:3, 7:6 (7:5).

Poolfinaalis ootas paigutuseta vastane, aga prantslane Fabien Salle (ATP 823.) jäi siiski peale 5:7, 6:3, 6:4 ja võitis hiljem ka finaalmängu.

Algaval nädalal mängib Glinka taas Prantsusmaal, osaledes M25 tasemega turniiril Toulouse-Balmas.

Kuigi Glinka ei jõudnud poolfinaalist kaugemale, on ta siiski saavutanud suurepäraseid tulemusi tennisemaailmas. Tema pühendumine ja kirg mängu vastu on eeskujuks noortele tennisesõpradele. On oluline meeles pidada, et kaotused on osa spordist ja need aitavad meil areneda ja tugevneda. Glinka võib olla uhke oma saavutuste üle ning meie kogukond toetab teda igal sammul tema tennisekarjääris. Soovime talle edu tulevastes turniirides ja usume, et ta suudab veelgi suuremaid saavutusi saavutada.

Loe rohkem:  Margus Uba: Djokovic pole veel oma viimast sõna öelnud | Tennis

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga