Postimehe endine peatoimetaja liitus Parempoolsetega | Eesti

1664128h732dt24

In a surprising move, the former chief editor of Postimees has joined forces with the right-wing political party, Parempoolsetega. This decision has sent shockwaves throughout Estonia, as the veteran journalist was known for his impartiality and commitment to upholding journalistic integrity. Many are questioning the motives behind his sudden shift towards a more politically charged direction, while others see it as a strategic move to bring a new perspective to the party. Regardless of the reasoning, this unexpected alliance is sure to have a significant impact on the political landscape of Estonia.

Postimehe endine peatoimetaja Marti Aavik teatas, et liitus parlamendivälise erakonnaga Parempoolsed.

“Liitun erakonnaga Parempoolsed just maailmavaatelise selguse päras,” kirjutas Aavik sotsiaalmeedias. Äriregistris Aaviku parteistumine veel kinnitust ei leia.

Ta lisas, et “üldmulje on paraku, et meil on praegu parlamendis kuus vasakpoolset erakonda. Sotsialismi hallide varjundite vahel valides värvilist ja rõõmsat tulevikku ei saa”.

Aaviku sõnul kaalus ta pikalt, kas üldse ja kui, siis miks liituda mõne erakonnaga.

“Erakondades on palju poliitikuid, kellest on põhjust lugu pidada, aga eelmistele valimistele järgnenud aastat vaadates on muutunud üha klaarimaks vajadus toetada ilmavaatelist selgust. Segased kooslused ajavad paraku segast poliitikat, millele ei saa iga ilmaga kindel olla.”

Aavik oli alates 2021. aasta 4. juunist kuni 2022. aasta 6. juunini Postimehe peatoimetaja.

Erakond Parempoolsed asutati 18. augustil 2022. Parempoolsed osalesid viimastel riigikogu valimistel ja said kokku 14 037 häält ehk 2,3 protsenti toetust. See jättis nad riigikogu ukse taha, kuid tagas minimaalse riigieelarvelise rahastuse.

Lõpuks võib öelda, et Postimehe endise peatoimetaja liitumine Parempoolsetega on tekitanud märkimisväärset kõneainet Eesti poliitilises ringkonnas. See samm võib mõjutada nii ajakirjanduse kui ka poliitika valdkonda riigis. Samas näitab see ka ajakirjanike ja poliitikute üha lähenevat suhet ning võimalust nende vaheliseks koostööks ja mõjutamiseks. Tulevikus võib oodata huvitavaid arenguid antud teemal ning see võib kaasa tuua olulisi muutusi Eesti meediamaastikul ja poliitikas.

Loe rohkem:  USA peatas ÜRO peamise Palestiina põgenike abiagentuuri rahastamise | Eesti

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga