Antetokounmpota Bucks toetus 41 punkti visanud Lillardile | Korvpall

2294913h9a5ft24

Tere tulemast Eesti! Sel nädalavahetusel oli korvpallifännidel põhjust rõõmustada, kui Milwaukee Bucksi superstaar Giannis Antetokounmpo toetas 41 punkti visanud Damian Lillardit. Mäng serveeris kõrgetasemelist ja põnevat korvpalli, mis pani publiku südamed kiiremini põksuma. Sellised hetked tõestavad, et korvpall on spordiala, mis suudab ühendada inimesi üle kogu maailma, hoolimata nende päritolust või taustast. Laske end kaasa haarata sellest põneva spordi maailmast ning olge valmis jälgima veelgi põnevamaid mänge tulevikus!

Korvpalliliigas NBA teenis ilma oma suurima staari Giannis Antetokounmpota mänginud Milwaukee Bucks kuuenda järjestikuse võidu, kui alistas 113:106 Los Angeles Clippersi.

Kahekordne liiga kõige väärtuslikum mängija jättis sel hooajal kolmandat korda mängu valutava Achilleuse kõõluse tõttu vahele. Hüppeliigese vigastuse tõttu ei saa meeskonda praegu aidata ka kolmekordne Tähtede mängul osaleja Khris Middleton, aga Bucks toetus nende puudumisel Damian Lillardile.

Septembris Portland Trail Blazersist Bucksiga liitunud Lillard viibis väljakul 42 minutit ja tabas selle ajaga kõik 13 vabaviset ja üheksast kaugviskest neli. Kokku jäi Lillardi arvele 41 punkti, neli resultatiivset söötu ja neli lauapalli, Bobby Portis toetas teda pingilt 28 punktiga.

Eelmises mängus Minnesota Timberwolvesi üle kõigil kümnel viskel eksinud ja lõpuks vaid neli vabaviset tabanud James Harden tõi Clippersi kasuks seekord 29 punkti ja kaheksa resultatiivset söötu, sama palju punkte viskas ka Paul George.

Heas hoos jätkab viimasest 14 mängust kümme võitnud Los Angeles Lakers (34-29), kes oli 116:104 üle läänekonverentsis teisel kohal olevast Oklahoma City Thunderist (42-19). D’Angelo Russell tabas viis kaugviset ja kogus 26 punkti, Anthony Davis lisas 24 punkti ja 12 lauapalli ning LeBron James 19 punkti, 11 lauapalli ja kaheksa korvisöötu. Enne esmaspäeva kaheksas järjestikuses mängus vähemalt 30 punkti visanud Thunderi staar Shai Gilgeous-Alexander piirdus seekord 20 punktiga.

Loe rohkem:  Embiid naasis platsile võidukalt, Draymondi tagasi saanud Warriors kaotas | Korvpall

Teised tulemused:
Brooklyn – Memphis 102:106
Minnesota – Portland 119:114
Utah – Washington 127:115
Sacramento – Chicago 109:113

Kuigi Antetokounmpo Bucksi meeskond kaotas Portland Trail Blazersile, oli tema panus 41 punkti visanud Lillardi toetamisel märkimisväärne. See näitab, kui oluline on meeskonnatöö ja toetuse osutamine kaotuse olukorras. Eesti korvpallifännid tunnevad kindlasti uhkust, et meie liigas mängivad sellised tippmängijad nagu Giannis Antetokounmpo ja Damian Lillard. Loodame, et see mäng inspireerib ka meie noori korvpallureid ja tõstab Eesti korvpalli taset veelgi kõrgemale.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga