Arsenal lõi kõrgliigamängus 39 minutiga viis väravat | Jalgpall

2294895ha532t24

Arsenal tekitas jalgpalli maailmas suurt kõneainet, kui lõi kõrgliigamängus vaid 39 minutiga lausa viis väravat. See uskumatu saavutus on viinud neid kõrgliiga tippu ning teinud neist ühe hirmuäratavamaid vastaseid. Fännid ülistavad Arsenalit ning nad valmistuvad juba järgmiseks põnevuks mänguks. Arsenal on tõestanud oma potentsiaali ja võimeid ning jätkab võidukäiku kõrgliigas.

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas toimus esmaspäeval üks kohtumine, milles tabeli kolmas meeskond Arsenal sai liiga punase laterna Sheffield Unitedi üle 6:0 võidu.

Külalismeeskond Arsenal läks vaid 39 minutit kestnud mängu järel 5:0 juhtima. Ühe värava lõid nii Martin Ödegaard, Gabriel Martinelli, Kai Havertz kui Declan Rice, Sheffield Unitedi kaitsja Jayden Bogle’i nimele kanti 13. minutil omavärav. 58. minutil vormistas Ben White lõppskoori.

Nii varajases mängufaasis pole ükski Premier League’i meeskond varem viieväravalist edu saavutanud. Arsenal hoidis palli 80 protsenti mänguajast ja tegi kodumeeskonna väravale 16 pealelööki võõrustajate ühe vastu.

“See poolaeg oli häbiväärne,” rääkis Sky Sportsi stuudioekspert ja endine Inglismaa koondislane Jamie Carragher. “See on ilmselt üks halvimaid esitusi, mida olen näinud. Mul ei tule sellest halvemat poolaega pähe. Kui Arsenal mängiks karikasarjas neljanda või viienda divisjoni võistkonnaga, ei ootaks ma, et nad on poolajaks 5:0 ees, seega pole see kõrgliigas aktsepteeritav.”

“Mul on isiklikult raske ja teades Sheffield Unitedi fänne, on ka neil raske,” rääkis tabelis viimasel kohal oleva meeskonna peatreener Chris Wilder. “Me arvasime, et meil on kodumängust Liverpooli vastu käes hea plaan, vasturünnakutele orienteeritud 4-5-1, aga tegime kaitses elementaarseid vigu. See on olnud valus hooaeg,” lisas ta.

Arsenal on 27 vooruga kogunud 61 punkti ja jääb liidrist Liverpoolist maha kahe punktiga. Sheffield Unitedil on sarnaselt tabeli eelviimasele Burnleyle 13 punkti, aga päästev 17. koht jääb juba 11 silma kaugusele. 27 mänguga on meeskond endale lubanud lüüa 72 väravat.

Loe rohkem:  Esmakordselt algkoosseisust välja jäänud Anier lõi ikkagi värava | Jalgpall

Arsenal’i vastu võideldes suutis vastane lüüa viis väravat ainult 39 minutiga. See on kindlasti jahmatav tulemus ning näitab Arsenal’i kaitse nõrkust selles mängus. Kuigi jalgpallis võib kõike juhtuda, on oluline võtta õppetund sellest kogemusest ja töötada tugevamaks ja paremaks meeskonnaks tulevikus. Arsenal’i fännidele võib see olla pettumus, kuid see on osa spordist ja võistlusest. Järgmistes mängudes on oluline keskenduda paremale kaitsele ja rünnakule, et tagada edukas tulemus.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga