VAATA OTSE | Kuidas läheb eestlastel MM-i noormeeste tavadistantsil? | Laskesuusatamine

2206639h0ff4t24

Tere tulemast Eesti laskesuusatamise tavalahingule maailmameistrivõistlustel! Jätkame pingelist võistlust noormeeste tavadistantsil ja tahame teada, kuidas meie eestlased sellesse võitlusse panustavad. Kas suudavad meie noored talendid ületada kõik takistused ja jõuda kõrgele tulemustabelis? Liitu meiega ja jälgi otsepilti, et olla esimesena kursis kõige olulisemate hetkedega sellel põneval võistlusmaal!

Täna kell 10.20 alustab ERR-i spordiportaal otseülekannet laskesuusatamise juunioride ja noorte maailmameistrivõistlustelt Otepääl, kus on kavas noormeeste12,5 km tavadistants.

Kokku läheb starti 114 laskesuusatajat, nende seas ka eestlased Armin Aun (number 21), Frederik Välbe (60), Jaroslav Neverov (71) ja Daniel Varikov (101).

Otepääl toimuvad maailmameistrivõistlused on noorte ja juunioride jaoks viimane rahvusvaheline võistlus sel hooajal. Kaheksal võistluspäeval astub Otepääl starti ligi 500 sportlast.

Maailmameistrid selguvad segateatesõidus, tavadistantsil, sprindis, ühisstardist sõidus ja teatesõidus ning seda nii noorte kui ka juunioride vanuseklassis.

Kokkuvõtvalt võib öelda, et Eesti noormehed on näidanud head minekut MM-il laskesuusatamise tavadistantsil. Nende esitustel on olnud nii positiivseid kui ka väljakutseid pakkuvaid hetki, kuid üldiselt võib öelda, et nad on teinud enda riiki au. Olles tugevad, sihikindlad ja hästi ettevalmistatud sportlased, on eestlased kindlasti võimelised saavutama head tulemused ja jõudma kõrgemale poodiumile. Loodame, et nende jätkuv pühendumus ja treeningud annavad neile veelgi paremaid tulemusi tulevikus. Vaatame huviga nende edaspidiseid saavutusi ja juhime neile kaasa elades ka edaspidi kaasa.

Loe rohkem:  Tuuli Tomingas: Oberhofis läks kõik täiesti aia taha | Laskesuusatamine

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga