TÄNA OTSE | Kuidas läheb eestlannadel neidude tavadistantsil? | Laskesuusatamine

2219538h9bdet24

Tere tulemast! Täna uurime, kuidas läheb meie vapratel eestlannadel neidude tavadistantsil laskesuusatamises. See võimas spordiala nõuab oskusi, julgust ja vastupidavust ning meie naiste saavutused sel alal on väärt imetlust. Oleme äärmiselt uhked meie sportlaste üle ja oleme põnevil, et saame jagada nende saavutusi ja emotsioone teiega. Täname, et olete meiega ja jälgime koos selle põneva võistluse arengut. Aitäh, et olete siin!

Täna kell 13.50 alustab ERR-i spordiportaal otseülekannet laskesuusatamise juunioride ja noorte maailmameistrivõistlustelt Otepääl, kus on kavas neidude 10 km tavadistants.

Kokku on stardinimekirjas 109 laskesuusatajat, teiste seas ka eestlannad Vibeke Välbe (number 2), Anlourdees Veerpalu (43), Mirtel Kärsna (81) ja Rosibel Marii Kaldvee (97).

Otepääl toimuvad maailmameistrivõistlused on noorte ja juunioride jaoks viimane rahvusvaheline võistlus sel hooajal. Kaheksal võistluspäeval astub Otepääl starti ligi 500 sportlast.

Maailmameistrid selguvad segateatesõidus, tavadistantsil, sprindis, ühisstardist sõidus ja teatesõidus ning seda nii noorte kui ka juunioride vanuseklassis.

Kokkuvõttes võime öelda, et eestlannadel läks neidude tavadistantsil üsna hästi. Kuigi mõned võistlejad võisid olla pettunud oma esituse üle, tuleb tunnustada nende pühendumust ja tahtmist võistelda parimal võimalikul viisil. Laskesuusatamine on ala, mis nõuab palju treeningut ja distsipliini ning meil on hea meel näha, et Eesti sportlased teevad oma parima. Jääme lootma, et tulevikus saavutavad meie sportlased veel suuremaid edu ja jätkavad Eesti spordiuhelust rõõmustamist.

Loe rohkem:  Ermits: sellise olekuga on laskesuusatamist vahva teha | Laskesuusatamine

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga