Esimest tiitlit jahtiva Leverkuseni edu tabelitipus paisus 11-punktiliseks | Jalgpall

2274510h932ft24

Tere tulemast Eesti jalgpalliuudistesse! Leverkuseni meeskond on tuline tiitlivõitja jälitaja, kelle edu tabelitipus on kasvanud uskumatute 11 punktini. Nende meeskond on näidanud muljetavaldavat jõudu ja kindlust sel hooajal ning fännid üle maailma hoiavad hinge kinni, kas nemad suudavad võtta esimese trofee nende jaoks pärast pikka pausi. Kas Leverkusen suudab oma unistuse teoks teha või suudab mõni teine meeskond neile vastu seista? Jääge kursis, sest jalgpallimaailm ootab põnevusega nende järgmisi samme!

Saksamaa jalgpalli kõrgliiga tabelitipp Leverkuseni Bayer jätkas reede hilisõhtul oma kaotuseta teekonda, kui alistas koduväljakul Mainzi 2:1.

Kodusel BayArena platsil mänginud Leverkusen asus kohtumist juhtima juba kolmandal minutil, kui šveitslane Granit Xhaka suurepärase kauglöögiga kodumeeskonna juhtima viis. Tähistus jäi aga lühikeseks, sest Mainz lahendas viis minutit hiljem standardolukorra ning viigistas kohtumise.

Leverkusenil oli pärast seda veel mitu võimalust juhtima minna, kuid Mainzi puurilukk Robin Zentner tegi head tööd ja poolajale läksid meeskonnad 1:1 viigiseisul.

Viigiseis kestis 68. minutini, mil Zentneri hea mäng aga koleda pleki sai. Leverkuseni poolkaitsja Robert Andrich lõi kaugelt peale, kuid pall lendas otse väravavahi peale. Zentner ei suutnud seda aga kontrollida ning puterdas selle enda selja taha, lubades sellega kodumeeskonna taas juhtima.

Külalised jäid 80. minutil veel arvulisse vähemusse, kui Jessic Ngankam koleda vea eest koheselt punase kaardiga platsilt saadeti. Leverkusen hoidis seejärel eduseisust kinni ning teenis 2:1 võidu.

Viiel korral koduses kõrgliigas teiseks jäänud Leverkusen jätkab Bundesligas kaotuseta, olles võitnud oma 23 mängust 19 (61 punkti). Nende edu teisel kohal asetseva Müncheni Bayerni ees on 11 punkti, Meistrite liiga kohtadele mahuvad veel Stuttgart (46) ning Dortmundi Borussia (41). Viiendal kohal on RB Leipzig (40) ning kuues on Frankfurdi Eintracht (33).

Loe rohkem:  Sambia koondislasest sai aegade kallim naisjalgpallur | Jalgpall

Bundesliga jätkub laupäeval, mil peetakse viis kohtumist.

Kokkuvõttes võib öelda, et Leverkusenil on olnud muljetavaldav hooaeg ning nende võitlus esimese tiitli nimel on tõusnud üha pingelisemaks. Nende viimased võidud on aidanud neil vahet suurendada ning tõusta tabelitipus 11 punktiga. Olles tugev nii rünnakul kui ka kaitsepositsioonil, on Leverkusen kindlasti meeskond, kellega tuleb arvestada. Jääme põnevusega ootama, kuidas hooaeg edasi kulgeb ja kas Leverkusen suudab oma esimese tiitli koju tuua.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga