Galerii: Kadrioru lossi ees saab Eestile õnne soovida | Galeriid

2267535haab4t24

Tere tulemast Kadrioru lossi! Siin saad kogeda Eesti ajaloolist ilu ja võlu ning väljendada oma soovi Eesti tulevikuks. Kadrioru lossi ees asuv galerii pakub võimalust näha erinevaid kunstiteoseid, mis kujutavad Eesti rikkalikku kultuuripärandit. See on ideaalne koht ühendamaks minevikku ja tulevikku ning soovida Eestile õnne ning edu. Olles ümbritsetud ajalooliste hoonete ja kauni loodusega, saate nautida imelist õhkkonda ning olla osa sellest erilisest kogemusest. Tule ja koge oma südame igatsust siin, Kadrioru lossi galeriis!

Eesti Vabariigi aastapäeva puhul pani presidendi kantselei alanud nädalaks presidendilossi esisele lipuplatsile üles suure sünnipäevakaardi, kuhu kõik Eesti elanikud saavad oma õnnesoovid kirja panna.

Esimesed õnnitlused kirjutas president Alar Karis abikaasa Sirje Karisega ning seejärel oli Kadrioru Saksa Gümnaasiumi õpilaste ja Eestis elavate erinevate rahvaste esindajate kord.

Ukraina, läti, ersa, mari, tatari, mokša, tšuvaši, lesgiini, burjaadi, kasahhi, korea ja maroko kogukonna esindajad, kes tegutsevad Eestimaa Rahvuste Ühenduse ja Rahvuskultuuride Ühenduste Liidu koosseisus, kirjutasid sünnipäevakaardile oma emakeeles “Palju õnne, Eesti!”. Oma soovid kirjutasid kaardile ka eesti kogukonna esindajad Eesti Rahvakultuuri Keskusest ning kogukondadega ühinesid ka kultuuriministeeriumi ja Integratsiooni Sihtasutuse esindajad.

Kadrioru lossi ees õnnesoove jagades saame tunda uhkust meie ajaloolise pärandi üle. See ilus loss on sümboliks meie rikkale kultuuripärandile ning Eesti ajaloole. Seal õnnesoove jagades saame kokku tuua inimesi erinevatest elualadest ning tunda ühtsustunnet meie armsa kodumaa suhtes. See galerii toob meile rõõmu ja elavdab meie uhkustunnet olla osa sellest imelisest riigist. Kadrioru loss tähistab meie ajalugu ning on meie uhkus, mida saame kõigiga jagada.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga