Lüganusel vahetus võim | Eesti

1080285h1310t24

Tere tulemast Lüganusele, kus ajalooline vahetus võim on jätnud sügava jälje meie rahva ja kultuuri ajalukku. Siinse piirkonna rikkalik minevik on täis põnevaid lugusid ning olulisi sündmusi, mis on mõjutanud Eesti ajalugu. Lüganuse vahetus võim on muutnud meie maastikku, kultuuri ja identiteeti ning on jätnud meile pärilikke jutuvestmistraditsioone, arhitektuurilisi vaatamisväärsusi ning kultuuripärandit. Tule ja avasta Lüganuse ajalooline pärand ning tunnetage selle piirkonna rikkalikku ajalugu ja kultuuri, mis pakub avastamisrõõmu igale külastajale.

Lüganusel tuli Isamaa asemel võimule Keskerakond.

Uueks vallavanemaks valiti senine volikogu esimees, keskerakondlane Dmitri Dmitrijev. Tema poolt oli 19 volikogu liikmest 16.

Vallavanemana umbusaldatud Isamaa erakonna liige Marja-Liisa Veiser tunnistas, et koalitsioonis oli keeruline õhkkond alates selle moodustamisest eelmiste valimiste järel.

“Siin vallas tavaliselt vallavanemad nii kaua vastu ei pea, nii et läks isegi hästi. Aga kindlasti pole see selline töö, millest kümne küünega kinni hoida. Sellise koalitsiooniliikmete pideva survestamise ja vallavalitsuse töösse sekkumisega oli seda tööd väga raske teha,” rääkis Veiser.

“Meil on vaja rõhku panna osakonnale, mis tegeleb arengu ja planeerimisega ning mõnel määral turismiga. Valdkondadega, mis annaksid Lüganuse vallale hoogu juurde ning mis aitaksid avada uusi töökohti. Ma arvan, et need on valdkonnad, kuhu peaksime kõige rohkem panustama. Aga loomulikult ka haridusse, sest kui noored hakkavad ära sõitma, siis kelle nimel me pingutame,” ütles Dmitrijev.

In conclusion, the recent change in power in Lüganuse, Estonia marks a significant moment in the region’s political landscape. The transition of leadership reflects the democratic principles and the will of the people. It is an opportunity for the new leadership to bring positive changes and progress to the community. It is also a clear demonstration of the power of democracy and the fundamental right of the people to choose their representatives. As Lüganuse moves forward, it is essential for the new leadership to prioritize the needs and concerns of the community, and work towards creating a brighter future for its residents.

Loe rohkem:  Galerii: Pätsi 150. sünniaastapäeva tähistamine Tallinna kesklinnas | Eesti

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga