Kvalifikatsioonis kõrgeimat asetust omanud Lajal piirdus ühe mänguga | Tennis

2261529h267at24

Tere tulemast Eesti tennisemaailma, kus Kvalifikatsioonis kõrgeimat asetust omanud Lajal on pälvinud kõrgendatud tähelepanu ja toonud kaasa palju elevust. Kuigi tema edusammud võivad olla kõneaineks, on kahtlemata tenniseväli alati ettearvamatu ja põnev. Lajali ühe mänguga piirdumine kvalifikatsioonifaasis on pannud spekuleerima tulevaste võimaluste üle ning jätnud fännid ootusärevalt ootama tema järgmist etteastet. Olgu siis tulevikuks edukas või mitte, on kindel, et tema panus tennisesse ei jää märkamatuks.

Eesti tennise esireket Mark Lajal (ATP 201.) piirdus Prantsusmaal Paus alanud Challengeri turniiril ühe mänguga, kui kaotas juba kvalifikatsiooni esiringis.

Kvalifikatsioonis kõrgeimana asetatud Lajal läks vastamisi Jaapanit esindava James Kent Trotteriga (ATP 424.) ning kaotas pooleteise tunniga 4:6, 4:6.

Vastane tegi suurepärase mängu: mullu Ohio State’i eest mängides üliõpilasliiga NCAA paarismängumeistriks kroonitud 24-aastane Trotter servis kaheksa ässa, võitis oma esimeselt servilt 90 protsenti mängitud punktidest (Lajal 76 protsenti) ning ei lubanud Eesti esireketil saada ühtki murdepalli.

Pau Challengeri turniiril mängivad kolm maailma esisaja sekka kuuluvat mängijat, Jurij Rodionov, Arthur Rinderknech ja Brandon Nakashima. Tuntud mängijatest lähevad avaringis vastamisi David Goffin ja Pierre-Hugues Herbert.

Kuigi tennise mängijad püüavad alati saavutada parimaid tulemusi, ei lähe kõik alati plaanipäraselt. Kvalifikatsioonis kõrgeimat asetust omav Lajal pidi leppima vaid ühe mänguga, mis võib olla pettumus nii tema enda kui ka fännide jaoks. Siiski on oluline meeles pidada, et spordis on alati tõuse ja mõõnu ning kaotus ei määratle ühtegi mängijat. Lajalil on ees veel palju võimalusi tõestada oma talenti ja võimet võidelda tipptasemel. Oluline on säilitada positiivne suhtumine ja jätkata treeningutega, et saavutada tulevikus veel suurepärasemaid tulemusi.

Loe rohkem:  Ukrainlanna Jastremska pääses Austraalia lahtistel poolfinaali | Tennis

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga