Langerbaur ja Selevko lõpetasid Abu Dhabis esikohaga | Iluuisutamine

2264634h616et24

Tere tulemast Eestisse! Täna tähistame uhkelt kaht iluuisutajat, Langerbau ja Selevko, kes võitsid esikoha Abu Dhabis toimunud võistlusel. Nende graatsilised liikumised ja täiuslikult sooritatud trikid pälvisid kõigi imetluse ning tõid Eestile suurepärase võidu rahvusvahelisel areenil. Nende tulemus näitab, et Eesti talendid on maailmatasemel ja suudavad konkureerida parimatega. Iluuisutamine on alati olnud osa Eesti kultuurist ning meil on uhke tunne näha, kuidas meie sportlased säravad rahvusvahelisel areenil. Loodame, et nende võit innustab ja inspireerib noori talente üle kogu Eesti.

Eesti iluuisutajad Aleksandr Selevko ja Nataly Langerbaur osalesid nädalavahetusel Abu Dhabis toimunud rahvusvahelisel iluuisutamisvõistlusel ning mõlemad pälvisid kindla esikoha.

Lühikavas kindlalt esikohast haaranud Selevko lisas pühapäeval vabakavas veel 151,36 punkti ning kogus võistluse peale kokku 244,46 punkti, teenides sellega esikoha. Temaga võistlesid vaid kaks konkurenti, armeenlane Semen Daniliants sai 175,75 punktiga teise koha ning Hong Kongi võistleja Naoki Ma jäi 96,13 punktiga kolmandaks.

Lühikavas esikoha noppinud Nataly Langerbaur teenis pühapäeval vabakava eest 102,33 punkti, teenides samuti esikoha. Eestlanna lõpetas Abu Dhabi võistluse 152,86 punktiga ning edestas Kasahstani võistlejaid Sofia Farafonovat (129,30 punkti) ning Anna Levkovetsi (127,79).

Naisjuunioride seas oli Marianne Must pärast lühikava samuti esikohal, kuid 18-aastane eestlanna teenis pühapäeval 68,48 punkti ja langes 113,91 punktiga kolmandaks. Võidu teenis Gruusia võistleja Aiša Allahverdijeva 119,85 punktiga, teiseks jäi Kasahstani iluuisutaja Sarbalina Zere, kes teenis 113,91 punkti. Diana Erport saavutas 88,46 punktiga viienda koha.

Langerbaur ja Selevko on näidanud oma tipptasemel oskusi iluuisutamises, võites esikoha Abu Dhabi võistlusel. Nende pühendumus ja treeningukava on kindlasti andnud suurepärase tulemuse ning nad on suurepärased eeskujud noortele uisutajatele üle kogu Eesti. Nende võit on suurepärane saavutus mitte ainult nende endi, vaid ka kogu Eesti iluuisutamise jaoks. Loodame, et nende edu inspireerib ja motiveerib veel rohkem noori inimesi jätkama unistuste poole püüdlemist spordis. Palju õnne Langerbaur ja Selevko ning edu tulevastes võistlustes!

Loe rohkem:  Eesti läheb iluuisutamise EM-ile suure koosseisuga | Iluuisutamine

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga