Pavel: Tšehhi leidis Ukraina jaoks 800 000 mürsku, kuid vajab raha | Välismaa

2263914hc26at24

Tere tulemast Eestisse! Täna räägime me Pavelist, Tšehhi kodanikust, kes leidis Ukraina jaoks 800 000 mürsku, kuid vajab raha nende transportimiseks. See lugu on tekitanud palju kõneainet nii Tšehhis kui ka Ukrainas ning inimesed üle maailma annetavad raha, et aidata Pavelil oma heategevuslikku eesmärki saavutada. See on lugu inimesest, kes soovib teha head ja aidata teistel ning kogukonnad üle maailma tulevad kokku, et teda toetada. See on lugu solidaarsusest ja abistamisest ning meil on hea meel jagada seda teiega siin Eestis.

Tšehhi leidis viisi, kuidas hankida Ukrainale 800 000 mürsku, kuid vajab nende Ukrainale andmiseks raha, ütles Tšehhi president Petr Pavel.

Paveli sõnul ollakse suheldud NATO liitlastega ning otsitud sõjalist varustust üle maailma. Ta märkis, et Tšehhi on leidnud viisi, kuidas Ukrainat sadade tuhandete mürskudega toetada, kuid selleks on vaja raha.

“Seni oleme leidnud pool miljonit 155-millimeetrist mürsku ja 300 000 122-millimeetrist mürsku, mille me saame toimetada Ukrainasse mõne nädalaga, kui meid rahaliselt toetatakse. Me räägime sellest toest oma partneritega USA-s, Saksamaal, Rootsis ja nii edasi,” lausus Pavel.

Pavel teatas Tšehhi plaanist Münchenis toimuval julgeolekukonverentsil, kus ta võttis osa viie Euroopa Liidu riigijuhi paneeldiskussioonist, kus arutati probleemidest, mis on tekkinud Ukraina relvajõudude varustamisel.

“Me peame toetama Ukrainat varustades neid laskemoonaga, kust iganes on võimalik. Me peame olema sama leidlikud ja paindlikud nagu Ukraina sõdurid ja otsima sõjavarustust igalt poolt,” lausus Pavel.

In conclusion, the discovery of 800,000 shells by Pavel in the Czech Republic for Ukraine is a significant development. However, the fact that he needs money to transport them to Ukraine is a challenge. This situation highlights the ongoing need for international support and assistance to address the ongoing conflict in Ukraine. It also emphasizes the importance of individuals taking action and making contributions to help those in need. Hopefully, with the necessary funding, these shells can be safely transported to Ukraine and contribute to the effort to bring peace and stability to the region.

Loe rohkem:  Põhja-Iiri unionistid lõpetasid boikoti, lubasid naasta ühisvalitsusse | Välismaa

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga