TÄNA OTSE | Kas Ilvesel õnnestub Seefeldis teha vigade parandus? | Kahevõistlus

2241171he46ct24

Tere tulemast Seefeldi, kus toimub põneva ja otsustava kahevõistluse võistlus! Kas Ilves suudab teha vigade paranduse ja võita võistlus? Selles põnevas otseülekandes jälgime tähelepanelikult, kuidas Eesti sportlane võitleb tipptasemel konkurentidega. Seefeldi maaliline maastik ja põnev võistlusõhkkond loovad kaasahaarava kogemuse nii spordifännidele kui ka kõigile teistele, kes naudivad tipptasemel spordiüritusi. Olge valmis pealtvaatajateks ja laske end kaasa haarata sellest võistlusest, mis võib tuua kaasa üllatusi ja põnevust kuni viimase hüppeni välja!

Seefeldi kahevõistluse MK-etapi viimasel võistluspäeval toimub hüppevoor alles pärastlõunal ja normaalmäe suusahüpete järel jääb murdmaadistantsiks valmistumisel ka tavapärasest vähem aega. ETV2 otseülekanne hüppevõistlusest algab kell 14.35, kommenteerivad Kristjan Kalkun ja Kaarel Nurmsalu.

Kumbki võistluspäev pole Kristjan Ilvesel Seefeldis eriti hästi läinud: reedel piirdus eestlane hüppemäel 20. kohaga ja jäi samale positsioonile ka murdmaarajal. See on lõppkoha mõttes tema senise hooaja kõige kehvemaks tulemuseks.

Laupäeval läks Ilves suusarajale 25. kohal, aga näitas siis distantsil head minekut, kui tõusis üheksa kohta ja lõpetas 16. “Väga raske on. Millegipärast tunnetus kõigub siin, väga keeruline on mäel praegu,” sõnas Ilves pärast laupäevast hüpet.

Pühapäeval on Seefeldis veel üks võimalus vigade paranduseks, kui hüppevõistlus algab kell 14.45 ja 12,5 km suusasõit 16.25.

MK-sarja kindel valitseja Jarl Magnus Riiber on võitnud viimased seitse osavõistlust, Seefeldi laupäevane võistlus tõi Norra meestele sel hooajal kolmandat korda kolmikvõidu, kui Riiberi järel oli teine Jörgen Graabak ja kolmas Jens Luraas Oftebro.

Kokkuvõttes võib öelda, et Seefeldi kahevõistlus on Ilvese jaoks olnud küllaltki keeruline. Tema eelmise võistluse vigu ei õnnestunud täielikult parandada, kuid ta suutis siiski näidata head minekut teistes valdkondades. Ilves on väga pühendunud sportlane ning kindlasti jätkab ta pingutamist ja treenimist, et parandada enda tulemusi tulevasteks võistlusteks. Eesti rahvas toetab teda kindlasti jätkuvalt ning loodame, et ta suudab oma vigadest õppida ning tulevikus veelgi paremaid tulemusi saavutada.

Loe rohkem:  VAATA OTSE | Kas Kristjan Ilves sekkub taas kõrgesse mängu? | Kahevõistlus

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga