Kell 21.40 “Esimeses stuudios” suur poliitikadebatt | Eesti

1886338h2e76t24

Tere tulemast! Kui olete huvitatud poliitikast ja Eesti tulevikust, siis ärge jätke vahele kell 21.40 toimuvat suurt poliitikadebatti saates “Esimene stuudio”. Siin astuvad üles tuntud poliitikud ja analüütikud, et arutada olulisi teemasid, mis puudutavad meie riiki ja rahvast. See on haruldane võimalus näha tipp-poliitikuid otse-eetris võistlemas oma ideede ja visioonide nimel. Nii et võtke istet ja valmistuge saama osa sellest põnevast arutelust!

Õpetajate streik sai läbi, aga haridusreformid alles algavad. Samuti on jätkuvalt ebaselge, kuidas lähiaastatel kokku viia riigieelarve kesised võimalused ja poliitikute ambitsioonikad plaanid. ETV “Esimeses stuudios” arutlevad täna neil teemadel parlamendierakondade esindajad.

Stuudios on Annely Akkermann (Reformierakond), Riina Sikkut (SDE), Marek Reinaas (Eesti 200), Urmas Reinsalu (Isamaa), Martin Helme (EKRE) ja Andrei Korobeinik (Keskerakond).

“Esimene stuudio” algab ETV-s kell 21.40. Saatejuhid on Liisu Lass ja Andres Kuusk.

Kokkuvõttes oli “Esimeses stuudios” kell 21.40 toimunud suur poliitikadebatt põnev ja informatiivne. Erinevate erakondade esindajad said võimaluse esitleda oma seisukohti olulistel teemadel ning vastata teravatele küsimustele. Debatt pakkus vaatajatele hea võimaluse saada ülevaade erinevate poliitiliste jõudude seisukohtadest ning võrrelda erinevaid käsitlusi oluliste küsimuste lahendamiseks. Üritus oli oluline samm demokraatia toimimise ja poliitilise läbipaistvuse suunas ning aitas kaasa valijate teadlikkuse suurendamisele.

Loe rohkem:  Mihkelson: täielik kaubandusembargo Venemaale aitaks idavedusid ära hoida | Eesti

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga