Kell 20 “Impulss”: kes päästab päästjad? | Eesti

2235456hfe60t24

Tere tulemast! “Kell 20 “Impulss”: kes päästab päästjad?” on haarav dokumentaalfilm, mis viib meid sügavale Eesti päästjate igapäevaellu. Keskendudes nende raskele ja väljakutseid täis tööle, uurib see film ka päästjate vaimset ja emotsionaalset koormust ning küsib, kes neid tegelikult päästab. Film vaatleb ka päästjate seotust oma peredega, nende jõupingutusi tasakaalu leidmiseks töö- ja eraelu vahel ning seda, kuidas nad leiavad impulsi, et jätkata oma olulist missiooni – päästa inimesi hädast. See film pakub ainulaadset sissevaadet päästjate maailma ja on kindlasti väärt vaatamist.

ETV arutelusaade “Impulss” keskendub tänases saates siseturvalisusele ning sel teemal arutlevad stuudios siseminister Lauri Läänemets, päästeameti peadirektor Margo Klaos, Põhja-Tallinna linnaosa vanem Manuela Pihlap ja vabatahtlik päästja Andres Puusepp.

Aasta-aastalt vajavad inimesed ühe enam päästjate abi, aga samal ajal peavad abistajad ise ellujäämiseks töötama mitmel ametikohal. Ukraina sõja taustal küsib “Impulss” täna, kas praegu ei peaks päästevaldkonda rohkem panustama.

“Impulss” algab ETV-s teisipäeval kell 20.

In conclusion, the documentary “Kell 20 “Impulss”: kes päästab päästjad?” sheds light on the critical issue of emergency medical services in Estonia. The film portrays the challenges and daily struggles faced by the dedicated paramedics and emergency medical technicians who work tirelessly to save lives. It also highlights the importance of adequate resources and support for these essential frontline workers. The documentary serves as a powerful reminder of the invaluable contribution of these individuals to the well-being of the community. It calls for greater appreciation, recognition, and resources to ensure the effectiveness and efficiency of emergency medical services in Estonia.

Loe rohkem:  Kuressaare linnuse ehitustööd tõid ilmsiks müüri sisse peidetud kaevu | Eesti

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga