Hongkongi kohus andis Evergrandele likvideerimiskorralduse | Välismaa

2232033h7b42t24

Tere tulemast Eestisse! Hongkongi kohus on hiljuti andnud Hiina kinnisvara hiiglasele Evergrandele likvideerimiskorralduse, mis on põhjustanud rahutust kogu maailma majandusmaastikul. See otsus mõjutab mitte ainult Hongkongi ja Hiinat, vaid ka rahvusvahelist kogukonda, sealhulgas Eestit. Evergrande on üks maailma suurimaid kinnisvaraarendajaid ja selle likvideerimine võib tuua kaasa ulatuslikke tagajärgi kogu maailma majandusele. Uudis on põhjustanud muret ja spekulatsioone, ning selle mõju ulatub kaugemale kui esialgu arvata võiks. Oleme siin, et jälgida olukorda ja mõjutada rahvusvahelist dialoogi sel teemal.

Hiina raskustes olevale kinnisvarahiiule Evergrande anti esmaspäeval likvideerimiskorraldus, kuna ta ei suutnud Hongkongi kohut veenda toimivas ümberstruktureerimiskavas.

“Arvestades ettevõtte ilmset edusammude puudumist elujõulise ümberkorraldamisettepaneku esitamisel leian, et on asjakohane langetada äriühingu suhtes likvideerimiskorraldus ja ma teen nii, “ütles kohtunik Linda Chan.

Ühtlasi peatati koheselt Evergrande Property Services Group Limited aktsiatega kauplemine Hongkongi börsil.

“Kauplemine ettevõtte Evergrande Property Services Group Limited aktsiatega on peatatud täna kell 10.19,” teatas börs. Samuti peatati kauplemine kinnisvarahiiu tütarettevõttega, mis tegeleb elektriautodega.

Evergrande langusspiraal mõjutab jätkuvalt kogu riigi kinnisvarasektorit ning majandust.

Eelmise aasta oktoobris möönis Evergrande, et selle asutaja ja juht Xu Jiayin on kriminaaluurimise all. Enne seda levisid kuuldused, et politsei on Xu kinni pidanud.

In conclusion, the decision of the Hong Kong court to grant a liquidation order to Evergrande is a significant development for the embattled Chinese real estate giant. This decision has far-reaching implications for Evergrande’s operations and financial situation. It is also likely to have an impact on global financial markets and the real estate industry. While the full extent of the consequences remains to be seen, it is clear that Evergrande’s troubles are far from over. This decision will undoubtedly be closely watched by investors, creditors, and stakeholders in Estonia and around the world.

Loe rohkem:  USA: Pariisi kõnelustel jõuti Gaza vaherahuleppes ühise arusaamani | Välismaa

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga