Mistra pidi Balti mere liigas vastaste paremust tunnistama | Käsipall

2231718hade4t24

Tere tulemast Eestisse! Viimased spordiuudised on jõudnud meieni ja selle kohaselt pidi Eesti käsipallimeeskond Mistra tunnistama vastaste paremust Balti mere liigas. See on kindlasti olnud pettumus kogu meeskonnale ja fännidele. Siiski ei tohi me unustada meeskonna pühendumust ja püüdlusi võidu nimel. Spordis on alati üles- ja allakäike ning see teebki spordi põnevalt ettearvamatuks. Ükskõik Misra järgmine samm võib olla, laseme neil tunda meie toetust ja austust nende pühendunud jõupingutuste eest käsipalli arendamisel Eestis.

Laupäeval kohtusid käsipalli naiste Balti mere liigas Arukülas kohalik Mistra ja Soome klubi GrIFK. Tiimid alustasid erinevalt pulgalt, kui põhjanaabrid paiknevad tabelis eesotsas ning eestlannad on sarjas tagumiste hulgas.

Soomlannad alustasid mängu võimsalt, kui kaheksa minuti jooksul skooriti seitsmel korral ning vastastel lasti visata vaid üks värav. GrIFK väravavaht esines hiilgavalt ning poolaja keskpaigaks seisid Greta Wireni tabamuse järel tablool numbrid 13:3. Kuigi Mistral õnnestus ka mõnel korral põhjanaabrite kaitse lahti muukida, kaotati esimene poolaeg siiski 8:22.

Teist poolaega alustas Mistra märgatavalt paremini kui esimest ning Karmen Vaiksaare väravate abil vahet suuremaks ei lastud ja perioodi keskpaigaks oli skoor 16:30. Kuigi Mistra võitles lõpuni märgatavalt paremini kui alguses, siis soomlannade kindlas võidus kahtluste ei tekkinud ning GrIFK sõitis naaberriiki tagasi kindlate võidunumbritega 38:21.

“Suutsime algusest peale palju joosta ja oma tugeva kaitse pealt lihtsaid kiirrünnaku väravaid teenida. Tundsime end ühtse naiskonnana ning oli taas hea meel Balti mere liigas mängida. Nüüd ootab veel ees finaalturniir, kus tuleb endast maksimum anda, et võimalikult hea koht välja mängida,” ütles GrIFK parimaks valitud ja kaheksa väravat visanud Louise Heinonen.

Mistra parimaks valiti Kim-Ly Hoang ning resultatiivseim oli Jennfer Mednikova nelja tabamusega. “Lasime vastastel oma pallikaotuste järel palju kiirrünnakuid visata ning sinna see tänane mäng läks. Soomlannadel liikus pall väga hästi ning ilusti mängiti kõik olukorrad äärde välja. Sealt realiseerisid nad juba väga hea protsendiga,” vastas oma esimese Balti mere liiga kohtumise pidanud, kogenud joonemängija Janeli Laasik

Loe rohkem:  Mistra alustas aastat võidukalt: tuleb targalt õiges kohas seista | Käsipall

GrIFK tõusis selle võiduga jagama Balti mere liigas teist kohta teise Soome klubi Dickeni ja leedulaste Cascadaga. Sarja juhib sama riigi naiskond, VMSM Sostines. Mistra paikneb finaalturniiri eel seitsmendal kohal.

Eesti, Läti, Leedu ja Soome klubidest moodustatud sari kulmineerub märtsi lõpus Leedus, kus selgitatakse esimene tšempion.

Kuigi Mistra oli kindlalt valmistunud võitma, tuli neil lõpuks tunnistada vastaste paremust Balti mere liigas käsipallis. Kuigi kaotus oli pettumus, tuleb meeskonnale anda tunnustust nende jõupingutuste eest ja võitlusvaimu eest, mida nad igas mängus näitasid. See kogemus annab neile võimaluse õppida ja kasvada paremaks meeskonnaks tulevikus. Loodame, et Mistra suudab tõusta sellest kaotusest tugevamana ja jätkata oma teekonda edu poole järgmistel mängudel.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga