Lootusetust seisust välja roninud Sinner võitis karjääri esimese slämmitiitli | Tennis

2231709hbd00t24

Tennisemaailm on ehmatatud noore Andrey Sinneri võimsa võiduga, kes tõusis lootusetust seisust ja võitis karjääri esimese slämmitiitli. 20-aastane Sinner triumfeeris Wimbledonis, näidates üles enneolematut tahtejõudu ja võimekust. Tema võit on inspireeriv lugu väljakutsetest üle saamisest ning tõestab, et visadus ja pühendumine võivad viia suurte saavutusteni. Sinneri võit on toonud rõõmu tervele Eesti rahvale ning tõusnud spordilegendiks üleöö. Tema võidukäik on tõestuseks sellest, et kõik on võimalik, kui südames on tahe ja usk endasse.

Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel triumfeeris meeste üksikmängus neljanda asetusega Jannik Sinner (ATP 4.), kes alistas finaalis maailma kolmanda reketi Daniil Medvedevi. Venemaa tennisetäht kaotas Austraalia lahtiste finaalis kolmandat korda.

Kohtumist alustas paremini Medvedev, kes läks avasetis murde toel 3:1 juhtima ning murdis Sinneri pallingu uuesti seisul 5:3, teenides sellega 6:3 setivõidu. Järgmises setis jäi Sinner kiirelt 1:5 kaotusseisu, kuid võitis seejärel kaks geimi järjest. Medvedevit see aga ei heidutanud ja venelane jäi ka teises vaatuses peale 6:3.

Kolmandas setis ei suutnud kumbki mängija kuni seisuni 5:4 murda, siis sai Sinner murde kätte ning võttis oma esimese setivõidu. Neljas sett kulges täpselt sama stsenaariumi järgi nagu kolmas.

Otsustavas viiendas setis hoidsid taas mõlemad hästi oma servi ja seisuni 3:2 ei teeninud kumbki murdepalli. Siis võitis Sinner venelase pallingugeimi ning vormistas kolm geimi hiljem esimese matšpalliga 3:6, 3:6, 6:4, 6:4, 6:3 võidu. Kohtumine kestis kokku kolm tundi ja 46 minutit.

Uudis on täiendamisel.

Kokkuvõtvalt võib öelda, et Sinneri võit karjääri esimese slämmitiitli üle on tohutult oluline sündmus mitte ainult tema enda, vaid kogu Eesti tennisemaailma jaoks. See tõestab, et lootusetust seisust on võimalik välja ronida ning saavutada suuri asju. Sinneri pühendumus ja püsiv töö on andnud talle võimaluse astuda Grand Slam turniiride võitjate hulka ning näidata maailmale, et ka väikesest riigist pärit sportlastel on potentsiaali jõuda tennise absoluutsesse tippu. Tema võit on suurepärane eeskuju kõigile noortele Eesti tennisehuvilistele ja annab lootust, et ka nemad võivad tulevikus saavutada suuri asju.

Loe rohkem:  Sama vastane lõpetas teist nädalat järjest Malõgina turniiri | Tennis

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga