Man City lükkas Tottenhami konkurentsist | Jalgpall

2231250h9737t24

Tere tulemast! Vaatamata tugevale esitusele, lükkas Manchester City Tottenham Hotspuri konkurentsist jalgpalli mängu ajal. Mäng oli täis põnevust ja adrenaliini ning pakkus fännidele tõeliselt kaasakiskuvat kogemust. Manchester City meeskond näitas oma tugevust ja osavust väljakul, kui suutis Tottenhami vastu võidu saavutada. See mäng tõi kaasa emotsioone ja põnevust ning oluliste hetkede meenutamist, mis jäävad kindlasti kauaks meelde nii mängijatele kui ka fännidele üle maailma.

Manchester City alistas Inglismaa jalgpalli karikavõistluste neljandas ringis võõrsil Tottenham Hotspuri, kuid Chelsea ja Aston Villa peavad pidama korduskohtumist.

Manchester City vormistas võidu alles kohtumise lõpuhetkedel, sest Nathan Ake 88. minuti väravast saadi vastasest jagu 1:0. Tegemist oli Manchester City esimese võiduga Tottenhami kodustaadionil viimase kuue kohtumisse jooksul.

Chelsea võõrustas kõrgliigas Meistrite liiga positsioonil püsivat Aston Villat ja mäng lõppes 0:0 viigiga. Lisaks viigistasid veel Bristol City – Nottingham Forest (0:0) ja Sheffield Wednesday – Coventry City (1:1).

Küll aga pääses edasi viiendasse ringi kõrgliigaklubi Bournemouth, kes oli kodus parem esiliigavõistkonnast Swansea Cityst tervelt 5:0. Kõik väravad löödi esimesel poolajal.

Inglismaa jalgpalli karikasarja neljanda ringi kohtumisi peetakse ka laupäeval, pühapäeval ja esmaspäeval.

Kokkuvõttes võib öelda, et Manchester City näitas end taas tugeva tiimina, kui lükkas Tottenhami konkurentsist. Nende võit tugevdas nende positsiooni kõrgliiga tabelis ja näitas nende võimekust võidelda tiitli eest. Kuigi Tottenham võitles vapralt, ei suutnud nad seekord võitu saavutada. Jalgpallifännid üle maailma jälgisid põnevat mängu suure huviga ning see tulemus paneb nii City fännid kui ka Tottenhami toetajad ootama järgmisi kohtumisi põnevusega.

Loe rohkem:  Roma uus peatreener De Rossi võttis Vetkali Saudi Araabiasse kaasa | Jalgpall

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga