Võru sai pärast kaotatud avageimi Jekabpilsi vastu veenva võidu | Võrkpall

1706125635 2159095hc7dft24

Tere tulemast Võru võrkpallimeeskonna võidukasse maailma! Pärast kaotatud avageimi suutsime üllatada kõiki ja võtta veenva võidu Jekabpilsi vastu. Meie meeskonna pealetungiv mängustiil ja tugev meeskonnavaim on taganud meile järjekordse võidu võrkpalliväljakul. See pole mitte ainult meie võistkonna, vaid terve Võru linna ja kogu Eesti võrkpalli entusiastide jaoks suur saavutus. Oleme valmis jätkama võidukat teekonda ja näitama maailmale, et Võru on tõeline võrkpallilinn!

Võrkpalli Balti liiga nädala esimene kohtumine lõppes Võru Barrus Võrkpalliklubi 3:1 (23:25, 25:20, 25:17, 25:22) võiduga Jekabpilsi Luši üle.

Pärast kaotatud avageimi suutsid Oliver Lüütsepa hoolealused end mobiliseerida ja võitsid kolm järgmist vaatust üsna veenvalt. Barruse rünnakuid vedas tavapäraselt Renato Oliveira, kes lõi viis serviässa ja tõi 21 punkti (+10), Kristo Kollo arvele kogunes 18 punkti (+9) ja Shonari Hepburn lisas 11 silma (+8), vahendab volley.ee.

Võru meeskonna vastuvõtt oli 56 ja rünnak 48 protsenti, blokist saadi kümme punkti, servil löödi 11 ässa ja eksiti 20 pallingul.

Jekabpilsile tõid Janis Medenis ja Eduards Stiegelis kumbki 13 punkti (+3 ja -4). Läti klubi vastuvõtt oli 42 protsenti, rünnakuid lahendati 47-protsendiliselt, blokiga teeniti viis ja serviga kuus (15 viga) punkti.

Liigatabelis on Võrul nüüd 24 punkti ja sellega jätkatakse kolmandal positsioonil.

Nädalavahetusel toimub veel seitse kohtumist, kus Eesti klubidest saab kodus mängida vaid Võru meeskond, kes võõrustab Gargždai Amber Volleyt.

Kokkuvõttes näitas Võru võrkpallimeeskond suurepärast meeskonnatööd ja võitlusvaimu, saavutades veenva võidu Jekabpilsi vastu. Kuigi avageimi kaotus võis meeskonna enesekindlust natuke raputada, suutsid mängijad end koguda ja näidata oma parimat mängu ülejäänud mängu vältel. See võit näitab meeskonna tugevat potentsiaali ja võimet võidelda keerulistes olukordades. Järgmistes mängudes tuleb kindlasti säilitada sama fookus ja enesekindlus, et jätkata võidukat seeriat.

Loe rohkem:  Valikturniiriks valmistuv noormeeste võrkpallikoondis testis vormi Lätis | Võrkpall

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga