Tänak oli hooaja avaralli testikatsel kiireimaks meheks | Autoralli

2228463hb421t24

Tere tulemast Eesti rallimaailma! Tänak oli hooaja avamaralli testikatsel kiireim mees, näidates oma võimed ja kiirust juba alguses. See tulemus annab aimu sellest, milline põnev hooaeg meid ees ootab. Eestlase võimsad sõiduoskused on publiku ja meeskonna poolt kinnitatud ning ootusärevus on õhus. Eesti rallimaastikul on palju põnevaid hetki ja adrenaliinirohkeid sõite oodata. Ole valmis kogema põnevat rallimaailma!

Monte Carlos toimuva autoralli MM-hooaja avaetapi testikatsel näitas kiireimat minekut selleks aastaks Hyundaiga taasliitunud Ott Tänak.

Tänak (2.00,5) edestas esimesel läbimisel Elfyn Evansit (Toyota) 0,1 sekundiga, neile järgnesid eestlase meeskonnakaaslane Thierry Neuville (+0,8) ja kaheksakordne maailmameister Sebastien Ogier (Toyota; +0,9).

Parima Fordi sõitjana kaotas Gregoire Munster 6,3 sekundit ja oli seitsmes, Adrien Fourmaux’l olid probleemid diferentsiaaliga ning prantslane kaotas esimesel sõidul Tänakule 11,4 sekundit.

Teisel läbimisel sai Tänak kirja aja 2.04,7 ja oma tulemust ei parandanud ka ülejäänud esiviisik. Fourmaux’le läks kolmandal korral kirja 2.06,6 ehk 5,2 sekundit parem aeg kui esimesel läbimisel.

Ajad ei paranenud ka kolmandal korral, kus Tänaku ajaks mõõdeti 2.04,2 ja Evansil 2.05,2. WRC sõitjatele on sellest hooajast kohustuslik testikatse läbida kaks korda ja nii Neuville, Ogier ega Takamoto Katsuta kolmandat läbimist ei teinudki.

Monte Carlo ralli testikatse tulemused:

2228463hb421t24

Monte Carlo ralli avakatse toimub neljapäeva hilisõhtul, ERR-i spordiportaal vahendab ralli käiku otseblogis.

Järjekordne suurepärane saavutus Ott Tänakult, kes näitas hooaja avaralli testikatsel üles kiirust ja osavust, olles kiireim mees. See on hea märk tema võimaluste kohta uuel hooajal ning annab fännidele kindlust, et meie sõitja on endiselt tippvormis. Loodame, et see hea algus jätkub ka võistlusrajal ning toob rõõmu kõigile Eesti rallifännidele. Tänakul on potentsiaali taas võita tiitel ning näidata maailmale oma sõiduoskusi. Ootame põnevusega uut hooaega!

Loe rohkem:  RALLIBLOGI | Tänak ja Rovanperä katkestasid, Katsuta uus liider | Autoralli

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga