Alaska Airlines avastas oma Boeingutest palju lahtisi kruvisid | Välismaa

2227491h4921t24

Tere tulemast, Estonia! Alaska Airlines on avastanud oma Boeing 737 lennukitest palju lahtisi kruvisid, mis on tekitanud muret lennundusmaailmas. See avastus on tõstnud esile lennundustööstuse ohutusküsimusi ning pannud lennufirma personali ja reisijad muretsema. Välismaa uudiste kohaselt on lennufirma võtnud kiireid meetmeid, et tagada lennukite turvalisus ning lahendada probleem. See avastus on pannud kõiki mõtlema lennundustööstuse turvalisusele ning loodame, et see avastus aitab kaasa ohutuma lennunduse tagamisele tulevikus.

USA lennufirma Alaska Airlines tegevjuht teatas teisipäeval, et kontrolli käigus leiti palju kehvalt kinnitatud kruvisid tema ettevõttele kuuluvatest Boeing 737 Max 9 lennukitest. See avastus tehti pärast jaanuari alguse juhtumit, kui ühel sellist tüüpi Alaska Airlinesi lennukil lendas keset lendu välja aknapaneel.

Lennuk tegi toona hädamaandumise Oregoni osariigis ning keegi ei saanud viga. Sotsiaalmeedias kulutulena levinud piltidel oli võimalik näha aknapaneelita lennukit, mille laes rippusid hädaabi hapnikumaskid.

USA Föderaalne Lennuamet (FAA) algatas kontrolli, mille käigus keelati 40 sellist tüüpi lennukil õhku tõusta kuni nad pole ohutusülevaatust läbinud.

Hiljem selgus, et konkreetset vahejuhtumit põhjustanud probleem seisnes kehvalt kinnitatud kruvides, mis ühendavad lennuki paneele.

Alaska Airlinesi tegevjuht Ben Minicucci ütles BNC Newsile, et ta on vihane Boeingu peale, sest ka teistest tema ettevõtte sama mudeli lennukitest avastati palju kinnitamata kruvisid. Minicucci nõuab lennukitootjalt tegutsemist ning ütleb, et tema ettevõte ei pruugi tulevikus Boeingult lennukeid enam osta, vahendab The Telegraph.

“Olen vihane. See juhtus Alaska Airlinesiga. See juhtus meie külaliste ja meie inimestega. Ning ma nõuan Boeingult, et ta parandaks oma sisemist kvaliteedikontrolli,” ütles Minicucci.

Boeingu esindaja palus NBC eetris vabandust oma klientidelt ning lubas, et lennukite ohutus paraneb.

Loe rohkem:  Norra parlament andis loa merepõhjast maavarade otsimisele | Välismaa

“Me käivitame kõikehõlmava plaani, et need lennukid naaseks turvaliselt teenistusse ja meie kvaliteet paraneks. Lähtume FAA juhtnööridest ning toetame oma kliente igal sammul,” lisas ta.

Kokkuvõttes, Alaska Airlinesi avastus lahtistest kruvidest nende Boeing lennukites on murettekitav ning nõuab kiiret ja põhjalikku lahendust. Lennufirma kiire reageerimine ja lennukite maandamine ohutuse tagamiseks on oluline samm, et vältida võimalikke ohtlikke olukordi õhus. See näitab lennufirma pühendumust reisijate turvalisusele ning jätab mulje, et ohutus on nende prioriteet number üks. Loodame, et olukord saab kiire lahenduse ning Boeing lennukid saavad jälle ohutult taevas lendama hakata.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga