Salah jääb vigastuse tõttu kuni kuuks ajaks platsi kõrvale | Jalgpall

2226258h5edft24

Tere tulemast, jalgpallisõbrad! Kahjuks peame teatama, et meie armastatud jalgpallur, Mohamed Salah, jääb vigastuse tõttu platsi kõrvale kuni kuuks ajaks. See uudis on kindlasti pettumust valmistav kõigile, kes on tema fänndid. Salah on olnud oluline osa meie jalgpallitiimist ja tema oskused on võrratud. Loodame, et ta paraneb kiiresti ja saab varsti tagasi meie meeskonnaga liituda. Seni aga peame toetama meie meeskonda ilma temata ning jätkama tema suurepärase töö tunnustamist. Loodame, et taastumine kulgeb tõrgeteta ja et näeme Salahi peagi tagasi platsil särama!

Eelmisel nädalal Aafrika Rahvuste karikaturniiril vigastada saanud Egiptuse ründetähe Mohamed Salah vigastus osutus oodatust tõsisemaks ning Liverpooli väravamasin võib kuni kuuks platsi kõrvale jääda.

Salah sai vigastada neljapäeval, kui Egiptus ja Ghana 2:2 viigi välja mängisid. Kuigi esialgu arvati, et jalavigastus ei ole tõsine, teatas mängija agent Ramy Abbas esmaspäeval ühismeedias, et Salah jääb mõneks ajaks vigastusest taastuma.

“Mohamedi vigastus on tõsisem, kui esialgu arvasime. Ta ei jää välja kaheks mänguks, vaid 21-28 päevaks. Tema parimaks võimaluseks AFCON-il osaleda on Ühendkuningriigis intensiivne taastumisprotsess läbida ning ta liitub meeskonnaga kohe, kui saab,” kirjutas Salah agent.

Eurosport kirjutas, et mängija on juba turniiri võõrustavalt Elevandiluurannikult lahkunud ning Liverpooli peatreener Jürgen Klopp ütles pühapäeval, et klubi juures taastumine oli loogiline samm.

“Ma rääkisin temaga kohe pärast mängu, samal õhtul, kui see juhtus. Ta on olnud meie arstidega ühenduses,” ütles Klopp. “Elevandiluurannik on kindlasti ilus riik, kuid keegi meie inimestest pole seal ja nende inimesed peavad mängivate mängijate eest hoolitsema.”

AFCON-i turniiri finaalmäng toimub 11. veebruaril.

Kokkuvõttes, Mohamed Salaht ootab ees pikem platsist eemalolek vigastuse tõttu ning see on suur löök nii tema enda kui ka tema meeskonna jaoks. Eesti jalgpallisõbrad jäävad ilma võimalusest näha ühte maailma parimaid jalgpallureid väljakul ning see on kindlasti pettumust valmistav uudis. Loodame, et Salah taastub vigastusest kiiresti ja saab naasta platsile oma parimas vormis. Seni aga tuleb Liverpooli meeskonnal leida lahendused, kuidas kompenseerida tema puudumist ning jätkata edukat hooaega.

Loe rohkem:  Üheksanda lisaminuti värav pikendas tabeliliider Liverpooli võiduseeriat | Jalgpall

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga