Tammeka keskkaitsja jätkab karjääri Poola kõrgliigas | Jalgpall

2226177h10c5t24

Täna teatas Tammeka keskkaitsja Artur Uljanov oma otsusest jätkata oma jalgpallikarjääri Poola kõrgliigas. See uudis on suur pluss mitte ainult tema enda, vaid ka Eesti jalgpalli jaoks tervikuna. Uljanovi otsus astuda suurematesse jalgpallisaabastesse tõstab esile tema pühendumust ja professionaalsust mängijana ning annab ka teistele noortele Eesti jalgpalli talentidele eeskuju ning motivatsiooni järgida oma unistusi. See on suur samm tema karjääris ja me kõik jälgime huviga tema edusamme Poola kõrgliigas.

Mullu koduses jalgpalli naiste Meistriliigas kolmandana lõpetanud Tartu JK Tammeka teatas esmaspäeva õhtul, et klubi keskkaitsja Eva-Maria Niit sõlmis lepingu Poola kõrgliigaklubiga.

21-aastane rahvuskoondislane jätkab enda karjääri Poola kõrgliigas mängiva KKPK Medyk Koniniga, kellega sõlmis üheaastase lepingu.

“Olin klubi juures testimisel alates jaanuari algusest ning klubi otsustas mulle nüüd pakkumise teha, mille otsustasin ka vastu võtta. Olen äärmiselt tänulik Tammekale, kes on aastate jooksul pakkunud mulle niivõrd hea platvormi, et selline võimalus nüüd avanes. Aitäh naiskonnale, treeneritele ja tervele klubile. Kindlasti ristuvad meie teed ka edaspidi,” ütles Niit.

Modyk Kenin on tänavu 11 mängust võitjana väljunud vaid kahel korral ning asetseb Poola naiste kõrgliigas eelviimasel ehk 11. tabelireal. Klubi on neljal korral Poola Ekstraliga meistriks tulnud, lisaks on alates 2004/05 hooajast üheksal korral kohalikus karikasarjas võidutsetud.

Kokkuvõttes võib öelda, et Tammeka keskkaitsja jätkab oma karjääri Poola kõrgliigas, mis on suurepärane samm tema arengus jalgpallurina. See annab talle võimaluse mängida tugevamas liigas ja seeläbi parandada oma oskusi ja kogemusi. Samuti on see suurepärane uudis ka Eesti jalgpallifännidele, kes saavad nüüd jälgida oma lemmikmängija edusamme suurel areenil. Soovime talle edu uues klubis ja loodame, et ta suudab seal näidata enda parimaid võimeid.

Loe rohkem:  UEFA lubab nii Manchester Cityl kui ka Gironal Meistrite liigas osaleda | Jalgpall

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga