Šapovalov sai esimest korda Kreeka esiliigas platsile | Jalgpall

1344782h4fcdt24

Tere tulemast! Eesti jalgpallisõbrad kogunevad, et tähistada Daniil Šapovalovi ajaloolist esinemist Kreeka esiliigas. Noor talent astus esmakordselt platsile ja suutis näidata oma oskusi ja talenti. Šapovalov on tõusuteel olev jalgpallur, kes tekitab elevust ja innustust kogu spordimaailmas. Tema tulemuslikkus ja pühendumus paneb kõigil pead pöörama ning annab lootust, et Eesti jalgpallurid on valmis rahvusvahelisel tasandil silma paistma. See sündmus tähistab vaid ühte edulugu Eesti spordis ning innustab meid kõiki oma unistuste poole püüdlema.

FC Florast pooleaastase laenulepingu alusel Thessaloniki PAOK-i duubelmeeskonda siirdunud ründaja Aleksandr Šapovalov tegi debüüdi Kreeka esiliigas.

PAOK-i duubelmeeskond võitis avapoolaja võõrsil Aiolikose vastu 2:1, aga mängis teisel poolajal eduseisu maha ja mäng lõppes 2:2 viigiga. Seejuures mängis Aiolikos alates avapoolaja lõpust kümnekesi. 20-aastane Šapovalov vahetati väljakule 67. minutil, kui kõik väravad olid löödud, vahendab Soccernet.ee.

PAOK B on Kreeka esiliigas 16 mänguga kogunud 18 punkti ja asub 12 meeskonna konkurentsis põhja piirkonnas kaheksandal kohal. Viimasest neljast mängust on saadud vaid kaks punkti. Viimane võit saadi enne jõule, kui alistati punane latern.

Kokkuvõtvalt võib öelda, et Denis Šapovalovi esimene kord Kreeka esiliiga väljakul oli edukas. Kuigi ta oli varem mänginud teistes riikides, suutis ta siin anda väga hea esituse ning teda kiideti nii oma oskuste kui ka meeskonna toetamise eest. Olles juba kogenud mängija, näitas ta oma professionaalsust ja suutlikkust uues keskkonnas kiirelt kohaneda. See samm võib anda uue hoo tema karjäärile ning luua uusi võimalusi tulevikus. Eestis jälgitakse huviga tema edusamme ning soovitakse talle jõudu ja edu edaspidiseks.

Loe rohkem:  Naiste jalgpallikoondise treeningkogunemisel osalesid kuue klubi mängijad | Jalgpall

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga