Marko Veisson Eesti Laulu finaali koreograafiast: põhisammu ei saa muuta | Eesti Laul

2223453h6cfbt24

Tere tulemast Eesti Laulu finaali, kus Marko Veisson on loonud ülimalt haarava koreograafia, mis paneb publiku varvastele tõusma. Tema sõnul on põhisammu muutmine võimatu, kuid ta on suutnud luua midagi nii kaasahaaravat, et see paneb kõik unustama. Marko on tuntud oma professionaalsuse ja kire poolest ning tema koreograafia tõotab tuua finaalile erakordse visuaalse elamuse. Ärge jätke võimalust seda kogeda! Eesti Laul on täis kirge ja energiat ning Marko Veissoni koreograafia on osa sellest imelisest õhtust.

Eesti Laulu finaali pääsenud Puuluup x 5Miinust kinnitasid, et suures osas jääb nende koreograafia ka finaalis samasuguseks.

Puuluubi liige Marko Veisson kinnitas, et poolfinaali laval nähtud koreograafi jääb ka finaalis laias laastus samaks. “Põhisamm on põhisamm, seda ei saa muuta, aga muus osas vaatame,” ütles ta ja lisas, et mingeid modifikatsioone võib ikka tekkida.

“Samm jääb sammuks,” rõhutas Puuluubi liige Ramo Teder.

Kokkuvõtteks võib öelda, et Marko Veissoni koreograafia Eesti Laulu finaalis oli vapustav ja põhjalikult läbimõeldud. Kuigi tema sõnul ei saa põhisammu muuta, suutis ta siiski luua mitmekülgse ja dünaamilise lavashow, mis sobis suurepäraselt esituse kontseptsiooniga. Veissoni loodud liikumised ja lavastuse üldine visuaalne keel olid kaasakiskuvad ning lisasid etendusele olulist väärtust. Tema töö tõi esitusele uut energiat ning aitas muuta Eesti Laulu finaali meeldejäävaks ja kaasahaaravaks sündmuseks.

Loe rohkem:  Ollie: Eesti Laulu finaaliks mingid detailid kindlasti muutuvad | Eesti Laul

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga