Galerii: Eesti Laulu poolfinaali proov tõi kokku kõik artistid | Eesti Laul 2022

2221896h415et24

Tere tulemast Eesti Laulu poolfinaali proovi! Sel aastal on oodata imelist muusikaelamust, kui kõik parimad Eesti artistid kogunevad, et näidata oma loomingut ja talenti. Galerii on tulvil põnevaid hetki proovide taga ning artistide ettevalmistust nähes on kindel, et see aasta saab olema erakordne. Eesti Laul 2022 toob kokku mitmekesise talendiga muusikud üle riigi, et võistelda võimaluse eest esindada Eestit rahvusvahelisel Eurovisiooni lauluvõistlusel. Olge valmis kogema muusika võlujõudu ja unustamatuid esitusi – see on sündmus, mida ei tasuks maha magada!

Reedel said Tartu Ülikooli spordihoones kokku kõik Eesti Laulu tänavused poolfinalistid ja ka külalisartistid Angus ja Anett Kulbin.

Kui neljapäeval toimunud proovides oli kõikidel artistidel aega eraldi oma etteastet lihvida pikemalt, siis reedel tehti läbi terve saade koos poolfinaali avamarsi ning sellega kaasaskäiva tantsuetendusega “Põmaki!”. Samuti said laval kokku ansambel Angus ja Anett Kulbin, kelle esituses saab täiesti uue kõla Eurovisiooni võidulugu “Tattoo”.

Enne laupäevaõhtust etteastet ootab võistlejaid ees veel päeval toimuv peaproov ning autogrammitund spordihoones.

Poolfinaali kontsert Tartust algab laupäeval kell 19.15, spordihoonesse lülitub ETV aga juba kell 18.45.

Eesti Laulu ettevalmistused, muljed ja lavataguse elu toob Heleri All ETV vaatajateni tunnises erisaates reedel kell 20.

Kokkuvõttes oli Eesti Laulu poolfinaali proov väga edukas ja emotsiooniderikas sündmus, kus kõik artistid said näidata oma andeid ja valmistuda suureks lavashowks. Proovi tulemusena oli näha, et osalejatel on tugev lavapresens ning laulud olid hästi esitatud. Publikule jääb üle vaid oodata põnevusega, milliseks kujuneb lõppvoor ning milline esineja pääseb Eurovisioni lavale esindama Eestit. Eesti Laul 2022 tõotab tulla põnev ja emotsiooniderohke ning meil kõigil on põhjust olla uhked meie riigi muusika talentide üle.

Loe rohkem:  Uudo Sepp: loodan Eesti Laulu finaaliks seista kahel jalal | Eesti Laul 2022

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga