Stefan Arand liitub esimese eestlasena veemoto tippsarjaga | Veemoto

2086715h1fa8t24

Tere, kallid sõbrad! Täna on suur päev Eesti veemoto fännidele, sest meil on rõõm teatada, et Stefan Arand on liitunud veemoto tippsarjaga, saades esimeseks eestlasest võistlejaks selles ekstreemspordi valdkonnas. Stefan on tuntud oma vapustava osavuse ja julguse poolest ning ta on valmis näitama maailmale, milleks ta suuteline on. Tema liitumine tippsarjaga on suur samm Eesti veemoto kogukonna jaoks ning meil on uhke tunne teda esindada rahvusvahelisel areenil. Olete kõik kutsutud teda toetama ja jagama seda ajaloolist hetke koos meiega!

Eesti veemotosportlane Stefan Arand võistleb tuleval hooajal ringrajapaatide F1 klassi MM-sarjas Team Vietnam Binh Dinh võistkonnas.

Äsja Eesti aasta ringrajasportlase tiitli võitnud 20-aastane Arand sai kutse võistkonda pärast edukat debüüthooaega F2 klassi MM-sarjas, kus ta saavutas hooaja kokkuvõttes Rashed Al Qemzi ja Edgaras Riabko järel pronksmedali.

Team Vietnam Binh Dinh võistkonna esisõitjaks on mitmekordne maailmameister Jonas Andersson. “Sõlmisime uueks hooajaks lepingu Stefan Arandiga ja mul on väga hea meel, et ta sõidab meie meeskonnas. Usun, et meil sai kokku väga tugev võistkond,” ütles rootslane pressiteate vahendusel.

Varupiloodi rolli täidab rootslane Johan Östberg, kes lõpetas möödunud hooajal F2 MM-sarjas seitsmendal kohal.

F1 MM-sari on veemotospordi ringraja tippklass. Paatide G-jõud ulatuvad kurvides kuni 6 G-ni ja võistluskiirused on üle 220 km/h. F1 MM-sarja tänavune hooaeg koosneb kaheksast etapist, millest esimene sõidetakse 23.-25. veebruaril Indoneesias.

Kokkuvõtvalt võib öelda, et Stefan Arand liitumine veemoto tippsarjaga on suur saavutus mitte ainult talle endale, vaid kogu Eesti veemoto kogukonnale. See avab uksed uutele võimalustele ja tõstab Eesti mainet rahvusvahelisel areenil. Arand on tõestanud end andeka ja pühendunud sportlasena ning tema liitumine tippsarjaga toob kaasa uut elevust ja põnevust nii tema fännidele kui ka kogu Eestile. See on suurepärane näide sellest, kuidas kõva töö ja kirg oma ala vastu võivad avada uksed rahvusvahelisele tunnustusele ja edu saavutamisele.

Loe rohkem:  Arand teeb sel nädalavahetusel F1-sarja debüüdi | Veemoto

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga