Mistra ja Viljandi võtsid suured võidud | Käsipall

2219154hd3bdt24

Tere tulemast kõigile spordisõpradele! Viimastel päevadel on Eesti käsipallimaastikul toimunud suured muutused, kui Mistra ja Viljandi võistkonnad võtsid suured võidud. Põnevad mängud ja pingeline võitlus kogusid palju publikut ning tõid kaasa suurepärase meeleolu spordiareenidel üle kogu riigi. Need võidud on näidanud, et Eesti käsipall on tugev ja põnev ning meil on põhjust olla uhked meie käsipallimeeskondade üle. Loodame, et see annab hoogu ka järgmistele võistlustele ning innustab noori spordisõpru järgnema nende eeskujule.

Käsipalli Eesti meistriliigas algas kolmapäeval uue aasta esimene täisvoor. Viljandi HC alistas koduväljakul HC Tallinna 42:25 (21:9) ning Mistra oli kodus parem HC Kehra/Horizon Pulp&Paperist 32:21 (16:9).

Viljandi ja Tallinna vastasseisus sai esimesena sõna külalismeeskond, kui skooriarve avas Jasper Arnover. Viljandi vastas sellele kiirelt ja kihutas kahe väravaga ette, mille pealt koguti aina hoogu kuniks 10. minutil oli skoor juba 8:4 kodumeeskonna kasuks. Esimene poolaeg lõppes Viljandi 21:9 võiduga.

Teise poolaja esimese kümne minuti jooksul kogus Viljandi kaheksa väravat, Tallinn kuus. Kümme minutit hiljem polnud mängukäik muutunud ja seisuks oli 38:20. Lõpptulemuseks kujunes 42:25.

Matši üleplatsimeheks osutus Viljandi Hendrik Koks, kes viskas 11 väravat. HC Tallinna resultatiivseim oli Volodõmõr Štšerban kuue väravaga.

Samal ajal kõlas avavile ka Tallinnas. Skoori avas samuti külalismeeskond – Karl Kõverik ja Dmõtro Jankovski viisid Kehra 2:0 ette. Seis püsis muutumatuna peaaegu et 7. minutini, mil Vladyslav Naumenko viimaks Mistrale esimese värava tõi. Pärast seda võitles Serhii Orlovskyi 12. minuti värav eduseisu Mistra kätte. Võõrustaja jõud hakkas Kehra omast üle käima ja sedasi juhtis Mistra 22. minutil kohtumist 12:5. Esimene poolaeg lõppes Mistra 16:9 juhtimisel.

Loe rohkem:  Serviti alustas uut aastat võiduga Tapa üle | Käsipall

Teise poolaja algul sai Kehra kirja 10. värava, autoriks Markus Leidsaar. Vahemaa Mistraga oli aga suurenenud – 40. minutil näitas tabloo seisu 26:14 kodumeeskonna kasuks. Kohtumisele tõmmati joon alla seisuga 32:21.

Mistra resultatiivseimad pallurid olid Carl-Eric Uibo ja Serhii Orlovski viie väravaga. Kehra eest viskasid enim väravaid Indrek Normak, Karl Kõverik ja Sergio-Silver Kreegimaa, kes viskasid kõik neli väravat.

Neljapäeval katsuvad meistriliigas omavahel jõudu võõrustaja SK Tapa ja Põlva Serviti.

Meeste meistriliiga kohtumised sel nädalal:

Viljandi HC – HC Tallinn (42:25)
Mistra – HC Kehra/Horizon Pulp&Paper (32:21)
SK Tapa – Põlva Serviti (18.01. 19.00 Tapa spordikeskus)

Käsipallis on Viljandi ja Mistra võtnud suured võidud ning näidanud oma tugevust ja võimekust. Nende võidud on toonud rõõmu nende fännidele üle kogu riigi ning näidanud, et Eesti käsipallitiimid on võimelised saavutama suuri asju. Need võidud annavad lootust ja inspiratsiooni kõigile noortele käsipalluritele ning tõestavad, et pühendumus ja töökus võivad viia suurte saavutusteni. Loodame, et need võidud innustavad veel rohkem inimesi jälgima ja toetama meie käsipallimeeskondi ning aitavad kaasa selle spordiala populaarsuse kasvule Eestis.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga